Ai participat la cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”, dar nu ai reușit să îți faci o fotografie? În timp ce tu depășeai distanțele, demonstrând putere și rezistență, în PMAN a lucrat o echipă de fotografi profesioniști, scopul cărora a fost să vă asigure cu cele mai captivante fotografii.

Datorită sistemului special de identificare a numerelor BIB, care sortează fotografiile pentru fiecare participant în parte, acum puteți achiziționa propria colecție de fotografii.

Pentru a obține fotografiile, trebuie să introduceți numărul BIB individual în câmpul de căutare AICI. Fotografiile pot fi achitate în numerar la oficiul companiei Simpals (Chișinău, str. Calea Orheiului 28/1), precum și online, cu ajutorul cardului Visa. După efectuarea achitării, veți primi pe e-mail un link pentru descărcarea fotografiilor.

Amintim că, următoarea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” va avea loc pe 27 septembrie 2020. Așadar, ai la dispoziție încă 359 de zile ca să te pregătești de maraton și să fii gata pentru una din cele cinci curse propuse: 42 km, 21 km, 10 km, 5 km sau 1,5 km.