Veste tristă pentru fanii Festivalului Glastonbury. Toate biletele au fost vândute în primele 34 de minute

Glastonbury030619V2
Foto: Evening Standard

Toate cele 135 000 de bilete pentru ediţia aniversară din 2020, cea de-a 50-a, a Festivalului Glastonbury au fost achiziţionate în 34 de minute. Din cauza traficului intens pe pagina oficială a festivalului, cumpărătorii au avut la dispoziţie un site de rezervă.

Cererea de bilete pentru festivalul muzical desfăşurat în comitatul Somerset a depăşit cu mult oferta, peste două milioane de persoane înregistrându-se pentru a încerca să participe la eveniment, scrie agerpres.ro.

Festivalul Glastonbury aniversează, în anul 2020, 50 de ani de la înfiinţare, ocazie cu care, pe scenele din Worthy Farm, sunt aşteptate să concerteze nume mari ale industriei muzicale.

Cu toate acestea, biletele nu s-au vândut la fel de rapid ca în 2015, când a fost nevoie de doar 20 de minute, sau în 2016, când biletele s-au epuizat în doar o jumătate de oră.

„Biletele s-au epuizat. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul extraordinar şi permanent. Cererea a fost mai mare ca niciodată, cu peste 2,4 milioane de persoane înregistrate. Suntem gata pentru ediţia din 2020!”, a spus Emily Eavis, fiica fondatorului festivalului, Michael Eavis.

Organizatorii au oferit şi detalii despre modalitatea în care doritorii pot face rost de bilete chiar dacă au ratat prima vânzare.

„Biletele pentru Glastonbury 2020 s-au epuizat pentru moment. Mulţumim tuturor celor care au cumpărat bilete şi ne cerem iertare celor care au ratat ocazia. Urmează o revânzare în aprilie – în plus, în următoarele zile vom anunţa detaliile despre modalitatea prin care vor fi scoase la vânzare 50 de perechi de bilete.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente