UEFA a delegat trei oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Campionilor de futsal și în cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin.

Alexandru Burlacva va lucra ca delegat UEFA la meciurile grupei B din cadrul etapei principale a Ligii Campionilor la futsal, la care vor evolua formaţiile Georgians (Georgia), IFK Uddevalla (Suedia), Pesaro C/5 (Italia), TSV Weilimdorf (Germania). Mini-turneul se va desfăşura în perioada 9-12 octombrie în Suedia.

Tot în această perioadă, arbitrul Victor Bugenko va deservi meciurile grupei 2 din aceeași fază a Ligii Campionilor la futsal, cu participarea echipelor SL Benfica (Portugalia), Araz (Azerbaidjan), MFC Herson (Ucraina) și FP Halle-Gooik (Belgia) – gazda mini-turneului.

Olga Tanschi a fost numită Observator de arbitri UEFA la partida Letonia – Islanda din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, programată pe 8 octombrie la Liepaja.