Unii oameni au fugit dintr-un cinematograf aglomerat din Manhattan, New York, după ce un bărbat a început să se înveselească și să aplaude crimele în timpul derulării filmului „Joker”. Totul s-a întâmplat vineri seara, iar bărbatul a scuipat peste cei ce s-au arătat indignați de comportamentul acestuia.

„Aproape la jumătatea filmului, când personajul Joker a început să ucidă oameni și să țină un monolog despre cât de rea este societatea, bărbatul a început să aplaude tare și neîncetat timp de un minut bun. Oamenii au început să strige ca el să tacă, dar a continuat să bată și să se înveselească ca un nebun”, a spus un martor, pentru Associated Press, citat de businessinsider.com.

Straturile suplimentare de securitate, acțiunile intense de pe ecran și un incident înfricoșător în interiorul unui teatru din New York s-au combinat pentru a crea o experiență neliniștitoare pentru unii vizitatori în weekendul de deschidere al filmului.

„Alți vizitatori au strigat la bărbat, însă el i-a scuipat în timp ce aceștia plecau devreme”, a spus Nathanael Hood care se afla la cinema.

Amintim că, filmul „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, a primit cel mai mare rating din toate timpurile pentru un film inspirat de benzi desenate: 9,7 pe IMDb. A întrecut inclusiv „Avengers: Endgame” care a primit un rating de 8,6.

Vedeți mai jos trailerul filmului: