(foto) Emoții simple, sincere, pur omenești. Cum s-a desfășurat Ziua Vinului 2019 la standul Radacini

1

Dincolo de istoria vinurilor moldave, dincolo de terroir-ul potrivit și munca pe care o depun țăranii, oameni care iubesc via și pământul, vinurile Radacini sunt vinuri concepute pentru „instigare la complicitate” sănătoasă, o complicitate gata să împartă fiori, să lase amprente, să împărtășească emoții și să adune oameni dragi acolo unde trebuie să fie – alături.

Alături am fost și în acest an, la unica sărbătoare din lume dedicată vinului – Ziua Națională a Vinului. Cu această ocazie, dorim să le mulțumim tuturor celor care au celebrat a 18-a ediție a evenimentului alături de noi – celor care au trecut pragul standului Radacini în Piața Marii Adunări Naționale și, desigur, celor care au reușit să descopere vinurile noastre într-un interval atât de scurt.

3 (1)

Pentru vinăria Radacini este o onoare să primească oaspeți, indiferent de cine sunt ei, de ceea ce fac și de Radacinile lor. Asta din simplul motiv că acolo unde sunt Radacinile, acolo se vine și, mai ales, se reVINe. De la Radacini proVIN emoțiile simple, sincere, pur omenești. Aceste emoții am învățat să le înțelegem și să le trăim zi de zi nu doar datorită firii noastre, ci și datorită lucrului asupra vinului, fie că vorbim despre vinuri liniștite sau cu caracter, vinuri spumante, albe, roșii, de la tinere la maturate, sau fie că vorbim despre cupaje ori vinuri de soi.

3 (2)

Iar vinurile noastre au fost dorite de mii de oameni, în contextul în care 5 000 de sticle au fost vândute în aceste două zile. Și asta nu e tot, pentru că peste 1 000 de sticle au fost deschise doar pentru degustații, iar peste 500 de cocktailuri preparate din vin și vin spumant au fost, la fel, solicitate la standul nostru.

Dar, recunoștința noastră merge nu doar către oamenii care au împărtășit dorința de a savura vinurile Radacini, ci și către fiecare om în parte care a vizitat Piața Marii Adunări Naționale în acest weekend, pentru că prin prezență s-a dat dovadă de recunoștință față de VIN.

5

Vă mulțumim!

Cu drag,
Radacini!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente