Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru o zi posomorâtă de marți

event main

Chiar dacă suntem în mijlocul săptămânii, iar studiile și serviciul sunt în toi, o doză de relaxare este întotdeauna binevenită. Tradițional, echipa #diez are grijă de cititorii săi și pregătește zilnic o listă cu evenimente cu care puteți să vă delectați. Mai jos, găsiți cinci evenimente la care puteți să participați în cea de-a opta zi a lunii octombrie.

# On&Off the Record. Heating season is coming

event 1

„«ON&OFF the record» este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST.
Acest eveniment este parte a proiectului «Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova» (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

La cea de-a șasea ediție «ON&OFF the Record» veți afla cum facem să avem eficiență pe direcția termică, ecologică și financiară. Evenimentul va avea loc la ora 18.30 în cadrul localului Barbar, pe strada M. Eminescu, 56”, spun organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment aflați de AICI.

# Pinot Noir World Comparison

event 2

„Sunteți invitați să comparați vinurile Pinot Noir din întreaga lume cu cele din Moldova. Degustarea va avea loc în DEN food&wine @ Hotel Casa. Evenimentul este pentru 20 de participanți, iar prețul pe oaspete este de 600 de lei. De asemenea, degustarea va fi însoțită de platouri pregătite de Dumitru Boicu. Evenimentul va avea loc între orele 19.30 și 23.30”, spun inițiatorii evenimentului.

Pentru mai multe informații dați click AICI.

# Expoziţie de pictură și grafică „Vitalie şi Antonina Grisciuc”

event 3

„Expoziția «Motive basarabene» include circa 70 de lucrări realizate în diferite tehnici ale artei vizuale: ulei pe pânză, acuarelă, peniţă tuş, gravură pe hârtie. În lucrările artiştilor sunt reprezentate motive rurale şi de arhitectură a Chişinăului vechi. Mâine, evenimentul va avea loc în cadrul Bibliotecii Științifice «Andrei Lupan», situată pe strada Academiei, nr. 5/A, între orele 8.0 și 17.00”, au menționat organizatorii.

Pentru mai mult informații dați click AICI.

# Master class Gratuit: „Învinge-ți emoțiile spunând o poveste”

event 4

 

„Vino pe data de 8 octombrie la Summit Events Chișinău să afli despre cel mai puternic instrument de Public Speaking cu ajutorul căruia oricine poate impresiona un public. Locurile sunt limitate, de aceea îți poți rezerva un loc aici”, spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc între orele 18.30 și 20.30.

Pentru mai multe detalii accesați LINK-UL.

# JOKER 2D

„Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el”, scrie patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente