(foto) Dacă ești în căutare de aventuri. S-a dat startul înregistrării la cursa de alergare dedicată Halloween-ului

hell run (1)

Cei care sunt în căutarea unei aventuri de toamnă sunt invitați pe 26 octombrie, începând cu ora 18.00, la Grădina Botanică, acolo unde se va desfășura cursa de alergare dedicată Halloween-ului – Hell Run by Naturalis 2019.

Hell Run este singura cursă de alergare costumată din țară care se desfășoară noaptea. La eveniment pot participa și maturii, și copii de-o potrivă, traseul având doar 4,2 km. Singura condiție pe care trebuie s-o respecte alergătorii este să se deghizeze sau să poarte costume cât mai înfricoșătoare și distractive.

hell run (1)

De-a lungul traseului, participanții vor da peste tot felul de creaturi care vor încerca să-i distragă de la drum și să-i sperie. Cursa este una non-competitivă, dispoziția bună și atmosfera specifică acestei sărbători sunt cele care vor transforma evenimentul în unul cu adevărat special.

Mai mult de atât, la linia de start, fiecare participant care s-a înregistrat la cursă și a achitat taxa de participare va primi câte o traistă pe care o va putea umple, în timpul cursei, cu diferite cadouri și dulciuri de la parteneri.

Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie, la Grădina Botanică, începând cu ora 18.00.

hell run (2)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente