Cât costă iPhone 11 în magazinele din Moldova și unde îl puteți găsi

bf499a12e91568137956_standard_desktop_medium_retina

Cu aproape o lună în urmă, 10 septembrie, Apple a prezentat noul său model de telefoane iPhone 11. În momentul lansării, producătorii anunțau că în America cel mai scump model costa mai mult de 1 000 de dolari. După ce au apărut și în magazinele din Moldova, echipa #diez a studiat piața și a stabilit care este prețul mediu a celor mai noi modele lansate de Apple: iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max.

# iPhone 11 poate fi găsit în magazinele din Moldova la prețul de 18-21 de mii de lei (în funcție de capacitatea de memorie).

Modelul de bază, iPhone 11, păstrează liniile de design ale lui iPhone XR, fiind din nou realizat din aluminiu şi sticlă. Acesta este echipat cu acelaşi ecran Liquid Retina LCD de 6,1 inchi, cu un decupaj în partea de sus şi cu un nou sistem cu două camere. La baza acestuia stă noul procesor Apple A13 Bionic care promite a fi cu 20 % mai puternic decât A12 Bionic la partea de procesare şi cu până la 40 % pe partea de grafică 3D, scrie go4it.ro.

# iPhone 11 Pro poate fi găsit în magazinele din Moldova la prețul de 24-32 de mii de lei (în funcție de capacitatea de memorie).

iPhone 11 Pro este modelul care înlocuieşte iPhone XS în ofertă. Acesta vine echipat cu un ecran OLED „Super Retina XDR” de 5,8 inchi, cu luminozitate de 1 200 de nituri. Acesta adoptă un design îmbunătăţit, cu sticlă mată pe partea din spate şi acelaşi oţel inoxidabil pe laterale. iPhone 11 Pro vine în patru culori: verde, auriu, argintiu şi gri şi este echipat cu o cameră în plus.

#iPhone 11 Pro Max poate fi găsit în magazinele din Moldova la prețul de 30-40 de mii de lei (în funcție de capacitatea de memorie).

iPhone 11 Pro Max este o variantă îmbunătăţită a modelului Pro 11, ambele fiind însă echipate cu trei camere foto şi finisaje premium. Dimensiunea ecranului este de 6,5 inchi, comparativ cu 11 Pro, al cărui ecran este de 5,8 inchi. Durata bateriei este cu cinci ore în plus faţă de modelul iPhone XS Max. Preţul acestui model începe de la 1 099 de dolari americani.

Telefoanele sunt disponibile la rețeaua de magazine Darwin și Smart.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente