Motivul pentru care un candidat la funcția de primar al Chișinăului n-are cont pe Facebook

nofacebook

Dumitru Țîra, candidatul PPEM la funcția de primar general al Municipiului Chișinău, spune că n-are cont personal de Facebook, deoarece se teme de acesta.

„Îmi place Facebook, dar nu-mi pot cumpăra unul. Mă tem de Facebook, acolo realitatea e prea departe de strada Speranței de la Ciocana sau de viața doamnei Elena din rutiera 123. M-au certat colegii din echipa de comunicare că le fac probleme neavând Facebook ca multe vedete politice de acolo. Însă eu chiar mă bucur că nici nu sunt politician și nici nu sunt ca ei. Așa că au creat pagina Zâmbește e gratis”, spune Dumitru Țîra.

De asemenea, puteți vedea și contul de Instagram.

Dumitru Țîra este locuitor al orașului Chișinău. A studiat jurisprudența la USM și economia la ASEM, unde a făcut și masterat în administrarea afacerilor. A lucrat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, unde a reprezentat Republica Moldova în relațiile cu Consiliul Europei, cu Uniunea Europeană, iar în ultimii ani a fost director politic pentru colaborarea țării noastre în regiunea Europei Centrale, Europei de Sud-Est, bazinul Mării Negre și GUAM.

A creat și condus grupul de presă Publika până în 2013, iar în 2014 a construit grupul Realitatea. În total a creat două posturi de televiziune, două posturi de radio și 14 portaluri de știri. În 2018 a scris Legea privind atragerea investițiilor străine în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale. Din 2017 este membru din partea societății civile al Consiliului de Integritate al Autorității Naționale de Integritate.

Pentru sârguința și efortul de aderare ale Republicii Moldova la sistemul preferențial de comerț cu UE-GSP Plus, a fost decorat cu medalia Meritul Civic, iar pentru coordonarea reformei organizației Inițiativa Central Europeană, a fost decorat la nivel internațional cu medalia de onoare a ICE.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente