Nu te poți angaja sau nu știi cum s-o faci? Vino la CMTC și beneficiază de consiliere individuală și află cum să obții un loc de muncă

img_1699-840×420

Centrul Municipal de Tineret Chișinău a lansat serviciul de orientare și ghidare în carieră a tinerilor. Pe 4 octombrie, între orele 13.00 și 17.00, tinerii de 14-35 ani pot afla mai multe despre angajarea în câmpul muncii, vor avea posibilitatea să participe la mai multe sesiuni informative, să discute cu specialistul în orientare și ghidare în carieră despre locurile vacante și să facă un test pentru a vedea ce profesie se potrivește mai bine.

În această zi, participanții vor beneficia de consiliere individuală privind orientarea în carieră și vor fi testați prin intermediul platformei Cognitrom Career Planner.

Totodată, aceștia vor participa la sesiuni de informare cu privire la măsurile de formare profesională și vor cunoaște cele mai solicitate profesii/meserii la nivel local și național.

Sunteți bine veniți la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, de pe strada Petru Zadnipru 3/2. Telefoane de contact: 022 48 24 20/060 235 235.

gfgfgfg

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente