Facebook lansează o nouă aplicație intitulată Instagram Threads. Cum funcționează aceasta

Instagram Threads app-1570167603

Facebook a mai lansat o aplicație care este în testare. Intitulată Instagram Threads, aplicația este un spațiu privat în care poți partaja fotografii, clipuri video și statusuri cu un grup de prieteni mai mult sau mai puțin apropiați.

Această aplicație nu este menită să te transforme în influencer sau să faciliteze obținerea a mii de urmăritor. Este un program relativ simplu pentru tine și prietenii tăi. Dintr-un punct de vedere, este similară cu funcția Close Friends (Prieteni apropiați) din InstaStories, dar vine sub forma unui program dedicat, scrie playtech.ro.

Cel mai important detaliu este că aplicația este complet nouă, chiar dacă îți oferă acces la aceleași instrumente creative pe care le ai pe Instagram pentru a-ți personaliza poveștile. Mai există câteva similarități de funcționalitate cu Instagram, dar și o diferență majoră. Nu poți partaja ceea ce postezi pe Instagram Threads decât cu prieteni apropiați (Close Friends). Dacă nu ai deja o listă de prieteni apropiați, poți crea una de la zero cu ajutorul Threads pe iPhone sau Android.

Fiecare postare pe care o face utilizatorul în Threads poate da startul unei discuții cu oricare dintre prietenii apropiați, la fel ca pe Instagram. Diferența este că nu-ți pot scrie tot felul de oameni din fiecare colț al internetului, doar cei pe care i-ai definit ca fiindu-ți apropiați.

Când intri în program, deja ai camera activă pentru a face o poză sau un film și ai o listă cu scurtături către câțiva dintre prietenii tăi. Acest mecanism este „împrumutat” din Spachat, dar nu este ca și cum cei de la Facebook nu au mai luat funcții de la concurență în trecut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente