Ești student la UTM? Fii parte a unei noi provocări „Student Trip”

cover-image

Liga Studentelor în Inginerie au o soluție! Fii parte a unei noi provocări „Student Trip” în cea de-a doua ediție. Urmează a fi o experiență de neuitat, cu sesiuni de training, activități de cunoaștere, workshopuri, dar și discuții de seară la rug pe malul râului.

Nu ezita să cunoști noi colegi de la alte facultăți, de a istorisi propriile experiențe, de a petrece timpul într-o atmosferă prietenoasă și distractivă. Evenimentul va fi organizat în afara orașului, satul Molovata Nouă, pensiunea „La Popas”, în perioada 12-13 octombrie.

Taxa de participare fiind doar de 200 de lei. Aceasta acoperă: cazarea, mesele zilei și logistica necesară.

Evenimentul este organizat cu suportul Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu BEST Chișinău, Clubul Ingineresc Micro Lab, Senatul Studențesc și Sindicatul Studenețesc UTM. Partener media: Radio Studentus.

Fii convins de faptul ca trebuie să iei parte la acest eveniment! Te așteaptă o mulțime de emoții pozitive și noi prieteni.

Dacă nu te-ai înregistrat, fă-o acum AICI.

Liga Studentelor în Inginerie reprezintă o comunitate de studenți din domeniul ingineriei, susținută de Universitatea Tehnică a Moldovei. Scopul primordial al organizației este de a încuraja, motiva și dezvolta fetele și femeile din domeniul ingineriei. Pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente