UEFA a delegat șapte oficiali din Moldova la meciurile din cadrul Ligii Campionilor. Cine sunt aceștia

UEFA-Champions-League

UEFA a delegat șapte oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Campionilor.

În grupele Ligii Campionilor, Igor Popovva lucra în calitate de UEFA Venue Director la partida Steaua Roșie Belgrad (Serbia) – Olympiakos Pireu (Grecia) programată pentru 1 octombrie la stadionul „Rajko Mitić” din oraşul Belgrad.

În Liga Campionilor pentru tineret, meciul Atalanta (Italia) – Shakhtar Donețk (Ucraina) va fi deservit de o brigadă de arbitri compusă din Alexandru Tean (la centru), Sergiu Beșliu și Anatolie Basiul (asistenții arbitrului). Jocul va avea loc pe 1 octombrie la Centrul Sportiv Bortolotti din Bergamo.

Sergiu Lisnic a fost numit Delegat UEFA la partida Steaua Roșie Belgrad (Serbia) – Olympiakos Pireu (Grecia) din cadrul Ligii Campionilor pentru tineret, programată pentru 1 octombrie la stadionul FK Voždovac din orașul Belgrad.

Igor Șațki a fost numit Observator de Arbitri UEFA la meciul Dinamo Kiev (Ucraina) – KF Shkendija (Macedonia) din cadrul Ligii Campionilor pentru tineret. Jocul va avea loc pe 2 octombrie la stadionul Dinamo im. Valerii Lobanovskii din Kiev.

Oleg Molceanov a fost numit Delegat UEFA la partida FC Minsk (Belarus) – Derby County FC (Anglia) din cadrul Ligii Campionilor pentru tineret. Meciul se va desfășura pe 2 octombrie la stadionul FC Minsk din orașul Minsk.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente