Ești pasionat de creații și de noile tehnologii? Atunci participă la Rockit Conference 2019. Rockit este punctul de întâlnire pentru creatorii locali și regionali, pentru startup-uri, investitori și experți în domenii de ultimă generație. Astfel, 12 speakeri, două paneluri și multe surprize te așteaptă anul acesta la Rockit Conference. Mai mult, astăzi este ultima zi când puteți procura un bilet la preț de 300 de lei, de pe iTicket.md.

Anul acesta Rockit se concentrează pe cele mai bune practici: Be Good. Do Good. Think Good.

Din agenda evenimentelor fac parte următoarele:

# Cele șapte păcate capitale de marketing. Ferdinand Goetzen (Olanda) este Chief Growth Officer la Recruitee, una din companiile software ca serviciu (SaaS) cu cea mai rapidă creștere în Europa.
# Care este rețeta unui podcast ascultat de milioane? Jason HOCH (SUA), President of Podcasts la Imperative Entertainment, este producătorul executiv al unor dintre cele mai populare podcasturi din SUA și din lume.
# Cum implici influencerii în campanii de comunicare online, din exemplele pe care le vor aduce Florin Grozea (România) și Ladi Gabunia (Georgia).
# Cum să creezi o comunitate și să aduni 100 000 $ în doar șase săptămâni? De la Inclusiv.ro vei afla povestea primei redacții media din România, creată exclusiv prin crowdfunding.
# Suntem oameni, nu roboți. Anna Kuliberda (Germania), fondatoarea comunității împotriva burnout-ului în rândurile activiștilor – „The Radical Act of Self Care”, va explica de ce acolo unde este burnout, nu există spațiu pentru inovații.

rockkkk

# Prețul biletelor:
200 de lei pentru studenți (se va prezenta carnetul de student la intrare);
300 de lei – până la 1 octombrie;
400 de lei – până la 11 octombrie;
500 de lei în ziua evenimentului.

Rockit Conference este organizat de către Academia Rockit și Digital Communication Network, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

Vedeți mai jos cum s-a desfășurat ultima ediție de la Tekwill: