Un troleibuz de pe ruta 21 a derapat de pe traseu, după ce a fost tamponat de o mașină. Accidentul s-a întâmplat în sectorul Buiucani, în urma unei tamponări cu un automobil marca Porsche. În urma accidentului, o persoană a decedat, iar altele 18 sunt rănite.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din capitală cu implicarea unui troleibuz de pe ruta 21 şi a unui autovehicul de model Porsche Cayenne.

Conform primelor informaţii, apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14.08. Potrivit IGSU, automobilul de marca Porsche Cayenne s-a tamponat întru-un troleibuz în timpul deplasării. La faţa locului au intervenit trei echipaje de salvatori din cadrul IGSU care au efectuat lucrări de deblocare a persoanelor implicate în accidentul rutier din autoturismul şi troleibuzul avariați.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului, 18 persoane, inclusiv şi o minoră de 13 ani au suferit diverse traumatisme, fiind preluate în mod de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Pasagerul din automobilul Porsche Cayenne, un bărbat, a decedat, iar conducătorul auto, o femeie, se află în stare gravă. Circumstanţele şi cauza accidentului urmează a fi stabilite.

Accident troleibuz 1

Accident troleibuz