„Minim teorie, maxim practică.” Step IT Academy este în perioada de admitere. Cum te poți înscrie la cea mai bună școală de IT din Moldova?

Capture

O nouă perioadă de admitere la Step IT Academy, prima Academie Internațională specializată pe studii profesionale în domeniul IT din Moldova. Step IT Academy Moldova este una din cele 73 de filiale, amplasate în 20 de țări. Academia oferă studii IT profesionale pentru adulți de la 15 ani și pentru copii de 7-14 ani. Începutul studiilor pentru adulți – 21 octombrie, pentru copii în filialele noi din sectoarele Buiucani și Ciocana – 5 octombrie.

Fondatorii companiei au poziționat instituția drept o instituție de învățământ deosebită, care o diferențiază de alte școli tradiționale. Aici se învață doar disciplinele de care au nevoie specialiștii”, a spus Irina Pascari, Vice Director pentru studii.

Vice Directorul Academiei, Larisa Rusu spune că specialiștii din domeniu IT sunt foarte solicitați și este un deficit foarte mare pe piața Republicii Moldova. Durata studiilor pentru adulți este de la șase luni până la doi ani.

Deviza instituției noastre este minim-teorie, maxim-practică”, a spus Dna Larisa Rusu.

Academia este partener al CISCO Networking Academy, care este o companie mare de sisteme de rețea din lume. Deoarece este o instituție internațională, studenți pot primi până la 20 de certificate de la CISCO Networking Academy și Microsoft Imagine Academy.

La susținerea proiectelor de diplomă sunt invitați specialiști din diferite companii IT și cei mai buni studenți pot primi cele mai avantajoase oferte de muncă.

„În cadrul cursurilor noastre studenții au posibilitatea să cunoască programele grafice ale companiei ADOBE, lucrează foarte intens cu Photoshop-ul, Illustrator-ul, Indesign-ul, mai mult ca atât, ei primesc în cadrul acestui curs și posibilitatea să se certifice profesional”, a spus Maria Harti, manager a Centrului Autorizat Autodesk și Șef Departament Grafică și Design.

Pe lângă Designul grafic, Dna Maria Harti predă și specialitatea Design interior, unde studenții lucrează cu produsele companiei AutoDesk: AutoCad – partea tehnică 2D și 3ds Max – partea legată de modelarea 3D. La finalul cursului, menționează Dna Maria Harti, studenții pot avea și până la șapte-opt lucrări în portofoliu, care cu siguranță le dă un avantaj substanțial la angajare.

Studenții învață aici cele mai solicitate specialități la ziua de azi. Companiile IT mereu au nevoie de specialiști IT, inclusiv specialiști în Testarea Software.

Cursul durează ceva mai mult de șase luni. Predăm aici teoria testării, bazele de date, testarea automatizată și limbajul de programare JAVA. Este un domeniu destul de tânăr, este destul de întrebat. Pe piață este mai mare cerere decât sunt oameni. La fel ca și în alte cazuri, se oferă o diplomă internațională, care de obicei ajută persoanele pentru primul interviu să se angajeze la companii, iar majoritatea se angajează după acest curs”, ne-a spus Ion Grîu, lector Testare Software.

STEP IT Academy oferă cursuri și pentru copii. Unul din ele este Robotica.

Acest curs permite copiilor să înțeleagă etapele de programare, de a alcătui diferiți algoritmi sau de a dezvolta logica în general. Vă așteptăm cu drag la Step IT Academy Junior, filialele Botanica, Ciocana sau Buiucani”, a spus Liuba Țibulschi, lector Robotică.

Adulții pot alege dintr-o varietate de cursuri ce includ: Design Grafic, Design Interior, Elaborare Software, Rețele și Securitatea Cibernetică, Testare Software (QA) și Game Development.

Mi-a plăcut foarte mult interesul profesorilor ca noi studenții să captăm cât mai multe cunoștințe. Nu am fost lăsați, vorba aia, în voia sorții. Aș putea spune doar cuvinte de laudă pentru această școală, și o recomand cu drag tuturor. Le mulțumim profesorilor pentru programul care ni se oferă și pentru buna dispoziție pe care o luăm în fiecare seară de aici”, a spus Cristina Aparatu, studentă Design Interior.

Step IT Academy este singura instituție care oferă studii complexe și bine sistematizate în întreg domeniul IT. M-am bucurat de profesori excepționali, master class-uri gratuite și o echipă administrativă foarte prietenoasă și receptivă la nevoile studenților”, a spus Ecaterina Popa, studentă Elaborare Software.

Liubovi Istrati studiază cursul de Design Interior deja de nouă luni și spune că în prezent pregătește proiectul final.

Recomand cu plăcere și altora, acum eu absolvesc, dar sper că fiul meu tot va veni aici, pentru altă specialitate. Procesul este interesant, iar în timp scurt am învățat un bagaj mare de cunoștințe, care cu ușurință le pot aplica în practică”, ne-a spus Liubovi Istrati.

Doritorii de a se înscrie la studii pot vizita una din filialele aflate la Botanica bd. Decebal 139, etajul 3, dar și în filialele cele mai recente deschise de la Buiucani (incinta Universității Perspectiva), str. Alba Iulia 75, bir. 402 și Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân 42/3.

Mai multe informații le puteți găsi pe site-ul Academiei itstep.md, pe paginile de pe rețelele de socializare sau apelând la numerele de telefon 022 854 680, 022 854 688.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente