(foto) Kaufland își deschide ușile pentru cumpărătorii din Moldova. Unde se află magazinele și ce produse găsești acolo

_RBU3656

Începând cu ziua de astăzi poți face cumpărături la Kaufland. Primele două magazine au fost deschise pentru locuitorii orașului Chișinău în sectoarele Ciocana și Botanica. Pe rafturile magazinelor ai posibilitatea să găsești o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate – preț.

După o analiză îndelungată și minuțioasă a pieței locale, pe 26 septembrie, Kaufland a deschis oficial primele sale două filiale în țara noastră. În cele două magazine veți găsi un sortiment variat de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri și altele. Tot aici, aveți posibilitatea să găsiți o mulțime de produse non-alimentare, varietatea cărora îți oferă oportunitatea de a alege varianta perfectă pentru tine și familia ta.

_Z9A2128

# Unde sunt amplasate magazinele și care este programul de lucru

Cele două magazine sunt situate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.

Magazinul din sectorul Botanica are două căi de acces: una din bulevardul Decebal și una din strada Zelinski. Aici sunt disponibile 288 de locuri de parcare (10 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități și șapte locuri de parcare pentru familii).

Magazinul din sectorul Ciocana, la fel, are două căi de acces: de pe Mircea cel Bătrân. În total sunt disponibile 387 de locuri de parcare (133 de locuri de parcare publică, 11 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități și șapte locuri de parcare pentru familii).

Programul de lucru în cadrul magazinelor este 7.0-23.00, de luni până duminică.

col

# Ce produse poți găsi în magazinele Kaufland

Gama de produse autohtone pe care Kaufland o oferă consumatorilor cuprinde peste 3 200 de articole. La categoriile prăjituri și panificație proaspătă, carne de porc, pui refrigerat, pește proaspăt și mâncare gătită veți găsi doar asortiment autohton.

Indiferent de anotimp, Kaufland va oferi clienților săi o gamă largă de fructe şi legume proaspete, articole de sezon, dar şi produse exotice.

Iubitorii de produse maritime, să știți că aici veți găsi 24 de sortimente de pește proaspăt, dintre care: opt sortimente de pește întreg, 10 sortimente de fileuri și rondele, șase sortimente de fructe de mare. La acestea se adaugă icre vrac, pește afumat și marinat.

Kaufland oferă şi articole atractive pentru casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon, la preţuri avantajoase, precum şi oferte speciale care se schimbă săptămânal.

sfff

# Cum sunt amenajate magazinele

Magazinele Kaufland te vor surprinde cu cele mai moderne standarde de design. Totul a fost aranjat în așa mod încât să ai parte de o experiență plăcută la cumpărături. Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

De asemenea, magazinele sunt prevăzute cu galerii comerciale unde clienții pot găsi farmacie, un tabac shop, schimb valutar, produse de patiserie și cofetărie.

În exteriorul magazinelor veți găsi un punct Grill, cu preparate gustoase, pregătite pe loc, pentru cei care vor să ia masa rapid. Veți putea savura din bucatele calde în intervalul 9.0-21.30.

În premieră pentru Republica Moldova, magazinele sunt dotate cu aparate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la trei litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la un litru). Aparatele sunt de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere care poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din ambele magazine.

De asemenea, fiecare magazin va fi dotat cu stații de încărcare pentru automobilele electrice și rastele pentru biciclete.

lknjb

# Ce faci dacă ai nevoie de suport

Dacă ai nevoie de ajutor sau ai alte întrebări, poți apela gratuit la numărul de telefon 0800 1 0800 de luni până vineri între orele 8.0 și 20.00 şi sâmbătă între orele 8.0 și 17.00, sau poți scrie la următoarea adresă: www.kaufland.md/contact.

# Magazinele vor fi încălzite printr-un sistem inteligent eco

Magazinele vor fi încălzite printr-un sistem inteligent eco, de recuperare a căldurii de la vitrinele și camerele de frig ale magazinului, economisind astfel resursele naturale și protejând mediul.

„După o perioadă intensă și pregătiri minuțioase, sunt bucuros să anunț deschiderea magazinelor Kaufland în Republica Moldova. Împreună cu oamenii buni care fac parte din marea echipa Kaufland am deschis o nouă pagină în istoria companiei. Deschiderea magazinelor Kaufland la Chișinău înseamnă pentru piața locală calitate, diversitate de produse, noi standarde de lucru, salarii mai bune și beneficii pentru angajați, grijă pentru mediu și responsabilitate socială față de comunitatea în care lucrăm. Aceste două magazine sunt doar un început pentru planurile mari de dezvoltare a companiei în Republica Moldova”, menționează Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste  1 270 de magazine și mai mult de 150 000 de angajați în opt țări. Prin deschiderea acestor două magazine și a sediului central, Kaufland, angajator de top la nivel european, creează aproximativ peste 750 de locuri noi de muncă în Republica Moldova și susține dezvoltarea comunității locale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente