(video) Președintele PDM, Pavel Filip, este nemulțumit de activitatea noului Guvern: „Au oprit proiectele pentru oameni”

PDM

Președintele PDM, Pavel Filip, a făcut un bilanț al primelor 100 de zile de activitate a Guvernului condus de Maia Sandu. În cadrul unei conferințe de presă, acesta a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut actuala guvernare.

„Au trecut cele 100 de zile de când această guvernare de conjunctură a fost instalată aici la Chișinău de către emisari din afară. Am așteptat ca această lună de miere să se încheie. Mirosul schimbării se simte tot mai mult. Au început cu stângul din ziua când a fost învestit în funcție noul Guvern. Deși candidatul la funcția de prim-ministru trebuie să ceară votul de încredere în fața Parlamentului asupra programului de activitate, acest Guvern nu a avut un program de activitate și nu a demonstrat nici până acum că ar avea careva viziuni”, a declarat Pavel Filip în cadrul conferinței.

Fostul prim-ministru a menționat în discursul său că este îngrijorat de ceea ce face actuala guvernare. „În trei luni au reușit următoarele: politizarea la maxim a justiției și instituțiilor publice, scumpiri în lanț, stoparea proiectelor pentru oameni, majorări de taxe și impozite și deturnarea vectorului european.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente