(video) Partidul Șor s-a lansat în campania electorală, pe Facebook: „Sunt primul politician care nu a mințit oamenii”

adg

Partidul Politic Șor s-a lansat astăzi în campania electorală. Acest lucru a fost anunțat de liderul fracțiunii, Ilan Șor, prin intermediului unui video postat pe pagina sa de Facebook. La fel ca și alți candidați, politicianul și-a enumerat reușitele și a venit cu promisiuni.

Șor a spus că el este singurul politician din Moldova, care nu a mințit cetățenii timp de 28 de ani de independență: „La Orhei și în comuna Jora de Mijloc eu mi-am îndeplinit fiecare promisiune. La Orhei și în comuna Jora de Mijloc astăzi sunt construite drumuri, străzile sunt iluminate, sunt construite noi parcuri. Rezultatul este vizibil – Orheiul este cel mai frumos oraș din țară. Așa vom face în toate localitățile în care va învinge candidatul din partea Partidului „ȘOR”. Îmi dau cuvântul de onoare că acolo unde va învinge candidatul nostru, iau sub responsabilitatea mea personală dezvoltarea localității respective”, a promis Ilan Șor.

Nu este pentru prima dată când Șor vine cu mesaje video pe pagina sa de Facebook. Acesta a dispărut din țară fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră în perioada 14-17 iunie. Procuratura Generală l-a condamnat în prima instanță la șapte ani și șase luni de închisoare într-un dosar de escrocherie, vizat în ancheta privind frauda bancară și figurant în Raportul Kroll, iar pe 15 august acesta a fost lipsit de imunitate parlamentară.

Din partea PP Șor au fost înregistrați 486 de candidați la funcția de primar și 5 193 de candidați în consiliile locale și raionale pentru alegerile locale din 20 octombrie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente