De ziua orașului, fii alături de Echipa Țării în meciul contra naționalei Albaniei

image

Pe 14 octombrie, de ziua orașului Chișinău, la 21.45, te așteptăm pe stadionul Zimbru ca să susținem împreună Echipa Țării în meciul de acasă contra Naționalei Albaniei.

Biletele pentru meci au fost puse în vânzare astăzi, 23 septembrie, pe site-ul tickets.fmf.md, iar în perioada 11-14 octombrie biletele vor fi disponibile și la casele stadionului Zimbru.

Federația Moldovenească de Fotbal crede într-o idee națională, exprimată prin fotbal – crede în Echipa Țării care poate să unească cetățenii în jurul unui sport, pe teren și în tribune.

Biletele pot fi procurate pe tickets.fmf.md, până pe 14 octombrie, ora 21.45, iar la casele stadionului Zimbru până pe data de 14 octombrie, ora 19.00. Pentru toți suporterii, am creat trei categorii de bilete:

Bilete categoria A – 100 de lei;

Bilete categoria B – 200 de lei;

Bilete categoria C – 400 de lei.

Meciul împotriva naționalei Albaniei se va disputa pe data de 14 octombrie, începând cu 21.45, iar pentru o bună organizare a meciului, accesul pe stadion va fi asigurat începând cu ora 19.45. Îndemnăm toți fanii să intre pe stadion până la ora 21.00 pentru a evita cozile și pentru a fi alături de Echipa Țării chiar de la fluierul de start.

Petrece ziua orașului într-un mod neobișnuit și vino alături de colegi, familie și prieteni să susții din tribune Echipa Țării care va întâlni pe terenul de acasă naționala Albaniei.

Nu există pedeapsă mai dureroasă în fotbal decât tribunele închise sau goale. Pentru că la fel ca și în orice sport, în fotbal liniștea suporterilor nu dă energie și forță.

Fii alături de Echipa Țării! Susține Echipa Țării!

Mai multe detalii pe tickets.fmf.md, la numărul de telefon 069 006 006 și la casele stadionului Zimbru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente