Care este nuanța ta preferată pentru o zi tomnatică? Aici găsești cinci metode prin care-ți poți colora ziua de marți

2HJHY4T1BY
Foto: Daria Nepriakhina

Poate nu ai avut cel mai cald septembrie, poate ziua de luni nu a fost pe măsura așteptărilor tale, se mai întâmplă. Toamna vine nu doar cu o cromatică variată, ea îți aduce și o diversitate mare de sentimente. Toate aceste lucruri nu trebuie să te întristeze, ba din contra, adună-ți energia și gândurile pozitive și mergi mai departe. Suntem puternici, suntem frumoși și merităm momente speciale, iar cel mai eficient e să-ți creezi tu singuri o zi pe măsură. Așa că, pentru ziua de marți, lasă toată melancolia acasă și mergi la evenimente bune, care te vor ajuta să treci pete rutină!

Mai jos îți recomandăm câteva evenimente potrivite pentru orice gust și orice spirit.

# Colorează-ți ziua de marți cu muzică bună!

Dacă îți place muzica, atunci acest eveniment este tocmai potrivit pentru tine! Te așteaptă un recital cu două extreme: muzică academică și muzică jazz! O demonstrație minunată a varietății acordeonului în lume și a evoluției sale în universul muzicii.

Mai multe detalii despre recital găsești AICI!

# Colorează-ți ziua de marți cu nuanțe fashion!

ZIPhouse anunță evenimentul de încheiere a Programului ZIP Acceleration 2019 cu durata de șase luni. Cele 11 startup-uri din domeniul fashion și lifestyle intrate în programul menit să le ofere un boost în dezvoltarea afacerii, urmează să expună în fața unui juriu profesionist rezultatele și succesele acumulate.

Evenimentul este deschis publicului larg cu începere de la ora 15.00.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Colorează-ți ziua de marți cu filme bune!

Dacă îți place să petreci timpul în fața marelor ecrane, atunci avem două sugestii pentru tine:

#1. Proiecţia filmului „Siberia din oase”: Un film dedicat compatrioţilor noştri deportaţi în Siberia în perioada anilor 1941-1949. Filmul e construit din confesiunile a patru protagonişti care au fost ridicaţi şi trimişi forţat în Siberia în cel de-al doilea val de deportări, în noaptea din 6 spre 7 iulie 1949. Fiecare episod are o istorie separată, iar în ansamblu ele punctează ororile şi dramele prin care au trecut zeci de mii de basarabeni în perioada stalinistă. Toate întâmplările din acest film sunt adevărate. Mai multe detalii găsești AICI!

#2. IT: Capitolul 2: După întâmplările groaznice din 1989, copiii din Clubul Rataților au crescut și au părăsit orășelul natal însă, 27 de ani mai târziu, un apel telefonic cu o veste îngrozitoare îi aduce pe Bill, Beverly, Ben, Richie, Eddie și Stan înapoi în Derry. Prietenii din copilărie trebuie, așadar, să revină în orașul natal, la decenii de la evenimentele din primul film pentru o nouă confruntare cu Pennywise.

# Colorează-ți ziua de marți cu un spectacol bun!

Un spectacol bun nu a fost vreodată în plus, așa că îți recomandăm să mergi la „Dansul Delhi” de Ivan Vyrypaev, regia Radu, cu trupa de actori de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Ce este totuși dansul Delhi? Un dans născut deopotrivă din ignorarea și din prea acuta, nemăsurata, nebuneasca asimilare a murdăriei și a suferinței. Un dans a cărui creatoare, o balerină renumită pe nume Ecaterina, care va plăti pentru el prețul suprem, a fost și indiferentă, și cinică, și disprețuitoare la adresa vieții și a semenilor săi, dar și un fel de recipient colector al tuturor acestor realități. Un dans al morții, moartea fiind unica realitate și certitudine a vieții.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Colorează-ți ziua de marți cu nuanțe de Tango Argentino!

Mai țineți minte filmul cu Al Pacino, „Parfum de Femeie”, scena în care protagoniștii centrali dansează tango? Așa ceva nu se uită! Oare câți oameni au fost tentați să încerce să danseze și ei așa, să transmită acea emoție? Nu știm, însă știm că ai posibilitatea să dansezi și tu ca ei.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Colorează-ți ziua de marți cu poezie!

Poate tot de ce ai nevoie în aceste zile de toamnă se regăsește prefect în versuri? Delectează-ți sufletul cu poezii bune și gustă din versuri mai puțin cunoscute.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Colorează-ți ziua de marți cu jocuri!

Dacă îți dorești ceva interactiv pentru ziua de marți, atunci avem două variante potrivite pentru tine:

#1. Încearcă să joci treasure hunting. Ai nevoie de o echipă de șase persoane, împreună cu care vei căuta comori. Mai multe detalii găsești AICI!

#2. Dacă nu ai chef de plimbări, dar oricum ai vrea să joci ceva, atunci America House te invită să joci Twister, UNO, Monopoly, Jenga și multe alte jocuri de masă. Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente