Super puper mega evenimente pentru ziua de sâmbătă, 21 septembrie

8534540-3×2-940×627-920×613-920×613

Demult nu am avut așa recomandări pentru o zi de weekend. Uitați de planurile stabilite cu două săptămâni în urmă și reprogramați-vă weekendul conform sugestiilor noastre. #diez ține la voi.

# Moldova Fashion Days

Toamna se numără bobocii, dar și colecțiile noi ale designerilor autohtoni! În perioada 21-22 septembrie la cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, va avea loc ediția a XVI – Moldova Fashion Days. Dacă vrei să fii în tendințe, să știi ce se poartă anul acesta în sezonul răcoros, dar și să-ți alegi și să-ți cumperi cele mai potrivite ținute, te așteptăm la Moldova Fashion Days, cel mai tare show de modă din această toamnă.

Biletele pot fi procurate aici.

# Art Fair

Ai un talent pe care vrei să-l dezvolți și să te simți împlinit? Pe 21 septembrie la ,,Art Fair”, pe aleea restaurantului Pani Pit (str. 31 august 1989, nr. 115) se vor aduna la un târg inedit studiourile de creație de top din țară. Pictură, dans, vocal, ceramică, broderie, floristică, teatru, educație estetică sunt câteva din activitățile la care te vei putea înscrie chiar pe loc. De asemenea, la târg îți vei putea cumpăra o varietate de materiale necesare realizării visului tău.

În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții ale studiourilor de creație, tombole, workshopuri destinate atât adulților, cât și celor mici, iar marea distracție se va da la momentele speciale prezentate de fiecare studiou de creație.

Prețul biletelor: 150 de lei. Pentru informații sunați la 079600572.

# Festivalul Bostaniada 2019

Anul acesta, natura din preajma lacului Bălăbănești a devenit și mai frumoasă, iar organizatorii au amenajat zone agroalimentare, zone pentru meșteșugari și expoziții, zonă pentru copii și scenă, astfel încât să vă simțiți comod și să vă puteți relaxa.

Prețul biletelor la festival:
# pentru o zi – 70 de lei;
# pentru două zile – 100 de lei.

Biletele vor putea fi procurate la intrare, dar și online accesând linkul.

# Subotnik la Stadionul Republican

De Ziua Mondială a Curățeniei, cei mai harnici se adună să facă curat la Stadionul Republican (peste 50 % din teritoriu este „ocupat” de copaci). Ca orice spațiu verde care aparține cetățenilor, el are nevoie de ordine. După ce terminați curățenia, veți sta la un picnic. Detalii vedeți aici.

# Recital al trupei „Oamenii dimineții”

Evenimentul se va desfășura în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ediția a V-a. Trupa „Oamenii dimineții” s-a format în 2018 în Târgu Mureș, Transilvania, România. Grupul abordează mai multe genuri muzicale: jazz, rock, funk, blues, hip-hop și muzică tradițională românească.

Oamenii Dimineții este un proiect muzical care i-a adus împreună pe Sebastian Tătar – chitară/backing vocal, actorul Luchian Pantea – voce/kazoo, Sorin Fărcaș – chitară bass, Zsolt Asztalos – tobe și percuție, Ciprian Suciu – saxofon.

Evenimentul va începe la ora 15.00 pe strada pietonală Eugen Doga.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente