Be the lead generation: AIESEC - una dintre cele mai mari organizații studențești din țară și din lume recrutează membrii noi. La nivel global, AIESEC dezvoltă potențialului uman prin intermediul direcțiilor de leadership. Te îndrumăm să faci parte din cei peste 50 de mii de membri activi.

Platformă internațională, AIESEC, este axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. Fiind partener global cu Organizația Națiunilor Unite, proiectele AIESEC au drept scop soluționarea problemelor globale și dezvoltarea durabilă prin intermediul liderismului tinerilor.

Organizația are parte de o cultură bazată pe valori și competențe și îți oferă posibilitatea de a învăța lucruri utile din orice domeniu ales în cadrul celor șase departamente:

# Stagii Externe – vei învăța cum să recrutezi tineri locali și să le oferi experiența de a participa într-un proiect în străinătate;

# Stagii Interne – interacțiune cu sumedenii de culturi din toată lumea pentru a selecta voluntari internaționali pentru proiecte locale;

# Marketing & PR – cum se realizează și se implementează strategii de marketing;

# Relații Externe – vei învăța cum să comunici eficient pentru a crea parteneriate cu organizații externe;

# Finanțe – vei afla cum să gestionezi resursele financiare în cel mai eficient și sustenabil mod posibil;

# Resurse Umane – unde vei învăța cum să recrutezi oamenii potriviți și să te asiguri de creșterea lor în cadrul organizației.

Oricine poate deveni un lider, un fruntaș care schimbă lumea cu pași mici, dar cu un impact mare!

Te poți înscrie până pe 22 septembrie (formularul de înregistrare îl găsești aici RecrutareAIESEC ), iar dacă vrei să vezi mai multe detalii poți să accesezi  website-ul sau pagina de Facebook.