Șosea de centură pentru Chișinău. Ce spune Usatîi despre programele investiționale pe care le planifică

usataidiacov

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că pentru dezvoltarea țării este nevoie de proiecte investiționale, iar el este gata să plătească din banii proprii o echipă de experți moldoveni și străini care să creeze aceste programe. De altfel, Usatîi a anunțat că deja se află în discuții cu astfel de specialiști de la noi și de peste hotare.

„Vreau să creez un grup de specialiști, ca să înțelegem perfect că fără proiecte, fără granturi, nicio localitate din Republica Moldova nu poate să se schimbe într-un mod rapid, și aceasta echipă de profesioniști va munci și pentru Primăria Chișinău, și pentru cea de la Bălți, și toate localitățile din Moldova în care vom avea primari”, a declarat Usatîi, scrie Independent.

Pentru a-și întări afirmațiile, liderul PN a dat drept exemplu realizările primarului Partidului Nostru din Cantemir.

„Primarul din partea PN, Roman Ciubaciuc, în ultimul mandat de primar în orașul Cantemir a atras peste 14 milioane de euro investiții. Și văzând rezultatul de succes în raionul Cantemir, m-am gândit că chestia asta trebuie făcută la nivel național. Toate suporturile sunt gata să le acopăr eu personal, deoarece de acești experți are nevoie Republica Moldova”, a spus Usatîi.

Cu referire la Chișinău, Renato Usatîi a declarat că orașul va reuși să atragă investitori după ce va avea o șosea de centură, problema fiind prioritară pentru candidații Partidului Nostru la funcțiile de primar și consilieri municipali. Astăzi, aceștia au depus actele la Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău pentru înregistrarea în cursa electorală.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente