(live) Octavian Țîcu va candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău din partea Partidului Unității Naționale

Pun

Deputatul independent Octavian Țîcu va candida la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Unității Naționale. Acesta depune actele pentru înregistrare.

„Din momentul în care am anunțat că voi participa la alegerile locale generale, mai multe partide m-au contactat. Am discutat cu Partidul Popular Român, Partidul Liberal Democrat din Moldova și Partidul Unității Naționale. Fiecare partid a vrut să particip din partea lor. Nu sunt afiliat politic acestui partid și vreau să le mulțumesc membrilor acestuia că m-au susținut. Nu voi candida împotriva candidaților de dreapta”, a declarat Octavian Țîcu.

Amintim că ieri Țîcu a anunțat că părăsește fracțiunea Platformei Demnitate și Adevăr și va rămâne deputat independent, membru al blocului ACUM. Totodată, acesta l-a îndemnat pe Andrei Năstase să continuie reformele la Ministerul Afacerilor Interne și să nu depună candidatura pentru funcția de primar al Capitalei.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente