Evenimentele zilei de 20 septembrie, vineri, ultima zi de lucru din această săptămână

adult-alcoholic-beverages-bar-1267696

În 1990 Republica Moldova și-a declarat independența. Atunci, principala idee era că lumea dorea să trăiască într-o societate liberă, unde oamenii au dreptul de a alege. Iată mai jos urmează niște evenimente de unde puteți alege. Când alegeți, gândiți-vă la toți cei care au luptat pentru dreptul vostru de a alege. Pe scurt, distrați-vă, dar gândiți-vă.

# Grevă Mondială Pentru Climă | #UnitedForClimate

În 20 septembrie ne dăm întâlnire la cea de-a treia Grevă Mondială pentru Climă la Chișinău. Nu contează cine ești: elev/-ă, student/-ă, angajat/-ă, casnic/-ă, pensionar/-ă – suntem cu toții egali în fața schimbărilor climatice și a pericolelor pe care acestea le aduc: fenomene meteo extreme, secete, inundații, micșorarea rezervelor de apă în mediul urban, diminuarea resurselor alimentare și multe, multe altele. Detalii aici.

# WineTech Moldova Conference 2019

WineTech Moldova Conference 2019 este prima conferință mare din țară destinată Tehnologiilor în industria vinicolă și are drept scop crearea unei platforme de analiză a tendințelor și strategiilor de digitalizare și integrare a soluțiilor tehnologice în industria vinicolă locală. WMC19 este un eveniment de o zi ce va avea loc pe 20 septembrie 2019, în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău) la care este așteptată o audiență de 200 de persoane. Toate detaliile sunt aici.

# Poloneze și românce care au schimbat lumea

Toate detaliile aici.

# Free as a bird

Toate detaliile aici.

# The Goldfinch: Iluzia Libertății

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune. Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Filmul este ecranizat la Patria MULTIPLEX.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente