Andrei Năstase îl va acționa în judecată pe Vladimir Cebotari. „El mă confundă cu Plahotniuc?”

gghgh

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, reacționează vehement la învinuirile aduse marți de Vladimir Cebotari, potrivit căruia ministrul ar organiza filaj ilegal după acesta. În cadrul emisiunii Politica de la TV8, Năstase a spus că îl va acționa în judecată pentru această declarație.

„Vladimir Cebotari își dă prea multă importanță. Eu nu sunt nici Plahotniuc, nici Pînzari, nici Cavcaliuc. Nu nu apelez la așa mijloace. Până nu demult nu aveam încredere în instanța de judecată și nu dădeam pe nimeni în judecată. Această acuzație este foarte gravă. Îl voi da în judecată. Am fost peste hotare și nu am avut timp să reacționez la aceste inepții. Voi ruga avocatul să se ocupe de acest individ. Și sper că de azi în colo toți cei care vor ieși în spațiul public vor fi responsabili pentru ceea ce afirmă. Cum poți să faci așa afirmații? El mă confundă cu Plahotniuc? Cu Pînzari? Cu Jizdan?”, a declarat Andrei Năstase.

Marți, în cadrul emisiunii Politica de la TV8, Vladimir Cebotari a susținut că este filat zilnic de ofițeri ai diferitelor structuri de forță: „Eu văd cum sunt filat. Eu văd cum vin mașinile la indicațiile unui anumit ministru. Ei se schimbă. O dată vine SIS-ul, altă dată la indicațiile ministrului Năstase, iar uneori vin cu mașini care nu neapărat fac parte a ministerului de interne.”

Vă amintim că de astăzi, Vladimir Cebotari nu mai are imunitate la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu. Democratul este lipsit de imunitate din cauza că ar fi fost implicat în procedura de concesionare a Aeroportului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente