CampCamp este un eveniment internațional concentrat pe discuții și campanii dedicate societății civile și va avea loc la Chișinău în perioada 24-28 octombrie 2019. După patru zile de discuții, experimente creative și ateliere, campionii societății civile se vor întâlni împreună cu maeștri în marketing, publicitate și mass-media pentru a explora modalitățile practice și soluții pentru o societate mai bună.

CampCamp este o șansă de a ieși din zona de confort, de a te energiza, de a descoperi noi instrumente pentru diverse campanii sociale și de a te conecta cu oameni care cu adevărat inspiră.

Subiectele de pe ordinea de zi includ „Cum să implici grupuri de susținători și să dezvolți comunități”, „Moduri de a obține feedback de la audiențe”, „Desfășurarea campaniilor în afara marilor orașe” și „Performanță fără buget”, sunt doar câteva câteva din ele.

Speakerii de la CampCamp sunt o echipă de profesionaliști pasionați de schimbările sociale care rezolvă diverse probleme legate de aceste subiecte. Printre aceștia se numără Rebecca Bray, director general la Centrul pentru activismul artistic, care îi ajută pe artiști și activiști să se implice în probleme sociale utilizând arta în activitatea lor, Linor Goralik, un guru de marketing specializat în conținutul digital și marketingul narativ, și Ulan Usoiun, care desfășoară evenimente educaționale și culturale în Kârgâzstanul rural.

CampCamp este un eveniment pentru cei interesați de proiecte de societate civilă din Europa de Est și Asia Centrală, care au deja experiență în derularea campaniilor sau doresc să-și dezvolte abilitățile la un nou nivel.

Cei interesați pot depune cererea de participare până la data de 20 septembrie 2019 (termen-limită extins pentru participanții din Moldova). Evenimentul CampCamp este organizat de The Prague Civil Society Center în parteneriat cu Influencers Hub Moldova și Rockit Academy.

Formularul pentru depunerea dosarelor îl găsiți aici.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți aici.

Pentru mai multe detalii, contactați organizatorii: [email protected].