Psihologii susțin că ziua de miercuri e cea mai dificilă din toată săptămâna și majoritatea oamenilor o percep ca fiind cea mai încărcată. Pentru că indiferent de anotimp starea de anxietate și tristețe trebuie să stea cât mai departe, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care să mergi miercuri pentru a avea o zi cât mai frumoasă.

# Povestea creării Artcor

Image may contain: 1 person, beard

Vino să afli care este povestea detaliată a creării acestui edificiu, relatată chiar de autorul acestuia – Maxim Calujac, într-un public talk insolit, organizat de Casa Editorială DAS. Acest eveniment va fi unul cu totul deosebit, unde arhitectul va vorbi nu doar despre calea parcursă de la idee la realizare, ci și va demonstra, va etala și va exemplifica fiecare pas și proces de creație și de lucru efectuate asupra complexului. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Spectacolul „Shakespeare pentru Ana”, Centrul de Arte Coliseum

Image may contain: 1 person, sitting

Spectacol „Shakespeare pentru Ana” va fi jucat în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ediția a V-a. Spectacol document este creat din interviuri realizate în penitenciarele din Republica Moldova. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Tech Music Session UTM

No photo description available.

Vino la o seară de muzică acustică în parcul UTM într-o atmosferă lejeră la mijloc de săptămână! Cei mai talentați UTM-iști ți-au pregătit un playlist ce cuprinde preferințe muzicale din toate ariile! Ia-ți prietenii, pătura și gustările, iar băuturile sunt din partea casei! Primii 100 primesc băuturi din partea partenerilor. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook.

# Business over Beers: Epic Fails Night

No photo description available.

Vino la o nouă ediție Business over Beers, eveniment marca AIM sponsorizat de Friedrich Naumann Foundation for Freedom, Moldova și susținut de The Laboratory of Initiatives for Development (LID Moldova). De această dată invitați sunt doi antreprenori care vor împărtăși eșecurile lor și lecțiile pe care le-au învățat pentru a inspira și motiva alți antreprenori. Evenimentul va avea loc pe 8 septembrie, ora 18.00 la Labrewtory Brewing. Mai multe detalii urmărește aici.

# Micro Lab Open Day

No photo description available.

Ești inginer în suflet sau în acte? Vrei să beneficiezi de noi cunoștințe și aptitudini în domeniul ingineriei? Sau poate vrei să fii parte a unei comunități de tineri ingineri însetați de cunoștințe. Evenimentul Micro Lab Open Day este exact pentru tine. În cadrul acestui eveniment, clubul Ingineresc Micro Lab deschide ușile în echipă pentru toți studenții interesați de inginerie. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.