Arina Spătaru explică de ce a părăsit organele de conducere a Platformei DA: „Nu am corespuns așteptărilor membrilor de partid”

Arina-Spataru-920×613

Deputata din formațiunea Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”, Arina Spătaru, a anunțat astăzi și-a dat demisia din calitatea de membră al Biroului Politic Permanent al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr” din motiv că nu a reușit să identifice candidați comuni pentru alegerile locale în regiunea de nord a țării.

Contactată de echipa #diez, deputata ne-a relatat următoarele: „Atunci când un partid îți deleagă niște responsabilități, tu trebuie să-ți pui obiective și să le îndeplinești. Eu am plecat din organele de conducere pentru că nouă ni s-a pus clar obiectivul să pregătim etapa de identificare a candidatului comun, însă la capitolul negocieri am dat greș, pentru că lucrurile nu au fost așa cum ne-am așteptat. Noi, cei din organele de conducere, nu am făcut tot posibilul ca oamenii din teritoriu să înțeleagă care sunt indicatorii și obiectivele. Aceasta a trezit mai multe animozități în teritoriu, unde oamenii s-au certat și s-au bătut. Eu am conștientizat că nu am corespuns așteptărilor membrilor de partid, mi-am depus demisia din organele de conducere. Cu toate acestea, eu rămân în continuare în echipa Platformei DA.”

Vezi și:

Arina Spătaru și-a dat demisia din organul de conducere a Platformei DA. „Am devenit indezirabilă pentru întrebările incomode”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente