(video) Monopoly va avea o versiune feminină în care jucătorii vor deveni „doamna Monopoly”

ms-monopoly-trailer

Celebrul joc bazat pe cumpărarea şi vânzarea de proprietăţi, Monopoly, va avea o versiune feminină în care jucătorii vor deveni „doamna Monopoly”. Misiunea jucătorilor va fi de a investi în afacerile unor antreprenoare.

Jocul va fi lansat pe piaţă în versiune americană la jumătatea acestei luni şi nu se va baza pe cumpărarea de proprietăţi, ci pe invenţii şi inovaţii realizate de femei de-a lungul istoriei, scrie agerpres.ro.

Printre aceste creaţii se numără de la wifi, sau lenjeria modernă şi până la biscuiţii cu ciocolată şi încălzirea solară, notează Hasbro într-un comunicat. De asemenea, în loc de opţiunea de a construi case şi hoteluri, noua versiune – care se numeşte „Ms. Monopoly” – va avea posibilitatea de a construi sedii de birouri.

Monopoly – care are diferite versiuni, de la cele dedicate saga „Star Wars” sau serialului de televiziune „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor), la cele destinate publicului tânăr sau generaţiei „mileniale” – va lansa pe piaţă noua ediţie la preţul de 20 de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente