Neatent, chiar la început de școală? Aflați care sunt vitaminele care vor spori concentrarea copilului dvs.

elody3

Anul școlar abia a început, însă copilul dumneavoastră este neatent, pasiv sau somnolent? Nu vă îngrijorați, pentru că, în prezent, micuții sunt suprasolicitați cu diverse activități. Fiecare zi este un test de echilibru psihic pentru ei, mai ales în contextul în care vacanța a luat sfârșit.

Important este să-i protejăm, încurajându-i și oferindu-le suplimentele necesare în alimentație, pentru a trece cu brio această etapă în care se confruntă cu stresul de la școală, cu efortul depus pentru rezolvarea temelor pentru acasă și pentru recreere cu semenii lor.
Rețeaua de farmacii „Elody” vă recomandă un set de vitamine care conține, în special, lecitina și omega pentru a-i înviora și a le spori concentrarea.

elody4

Lecitina este un fosfolipid esențial pentru o bună funcționare a organismului, face parte din clasa lipidelor. Din exterior, îl puteți obține, dacă veți consuma gălbenuș de ou, doar că uneori nu este suficient, de aceea se recurge la suplimente pe lângă mese.

elody5

Suplimentele în care se regăsește lecitina cresc funcția imunitară și joacă un rol important la dezvoltarea creierului. Administrarea lor înseamnă protejarea celulelor, care va duce, în primul rând, la reglarea metabolismului și automat – la îmbunătățirea memoriei.

elody6

Despre proprietățile suplimentelor care conțin Omega cred că nu o singură dată ați auzit. Acizii grași Omega se conțin cel mai des în nuci, semințe de in sau somon. Ei ajută la creșterea normală și dezvoltarea sistemului osos la copii. Asigură o funcționare eficientă a inimii, ochilor și a creierului, sporind astfel și capacitatea de concentrare și învățare.

elody7

Mai multe despre beneficiile vitaminelor, veți afla de la consultantul farmaciei „Elody”. Pe parcursul lunii septembrie, veți avea parte și de o reducere considerabilă – de tocmai 15 %.

Despre cum găsiți farmaciile „Elody” în toată Moldova, aflați aici.

Aveți grijă să asigurați copilul dumneavoastră cu doze de sănătate. Fiți un părinte responsabil cu farmacia „Elody”!

elody8

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente