(foto) Studenții de la UTM au început noul an academic cu o expoziție de pictură, coloristică și design

clap

Studenții din anii I și II ai Facultății Urbanism și Arhitectură au debutat în noul an academic cu o primă expoziție a propriilor lucrări de pictură, coloristică și design, vernisate în holul Sălii Expo a FUA-UTM.

Coordonată de către lectorul universitar al Departamentului Arhitectură, FUA, Mariana Hadji-Bandalac, expoziția are și un generic sugestiv: „Un nou mesaj – o nouă viziune”.

5-3 7-3 14-1 15-1 16-1 18-1 19-1 21-1 24-1 31-1 32-1

„Viața capătă culoare atunci când o nouă zi îți aduce noi descoperiri, dar și redescoperirea oamenilor din preajmă, a capacităților și talentului lor uimitor. Studenții noștri nu contenesc să ne bucure cu lucrări originale, din care transpare viziunea și efortul propriu, dar și capacitatea de a-i motiva și susține a profesorilor lor. E frumos și plăcut să conștientizăm că aceste aprecieri sunt confirmate zi de zi de către discipolii noștri aici, în Școala de Arhitectură de la FUA! Vă mulțumesc pentru atitudinea de care dați dovadă, dragii mei! Succes în continuare”, a declarat Svetlana Oleinic, lector superior, Departamentul Arhitectură, pentru site-ul UTM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente