Evenimente care te vor face să iubești sâmbăta. Unde să mergi la Chișinău pe 14 septembrie

pexels-photo-1537168-920×613

După vinerea neagră, vine sâmbăta albă. Pe 14 septembrie, vă oferim câteva posibilități de a petrece prima zi de weekend într-o atmosferă plăcută cu familia sau cu prietenii.

# Barcelona vs Valencia

În acest weekend veți avea ocazia să priviți un adevărat derby spaniol dintre două granduri: Barcelona și Valencia. După o pauză de aproape două săptămâni, îi veți putea revedea pe teren pe starurile Barcelonei cum luptă pentru trei puncte împotriva Valenciei. Luați-vă prietenii la VELGAR (strada Mitropolit Varlaam, nr. 84) și priviți meciul pe ecran mare. Duelul va începe la ora 22.00.

# Underground Battle | Live Edition

Pe data de 14 septembrie la Dias Prod (Ion Creangă 43) va avea loc a patra ediție live, mai exact semifinala celui mai mare eveniment #UNDERGROUND din 2019.
Patru rapperi își vor arăta măiestria în #BATTLE, opt beat-uri și trei ore de gălăgie vor decide soarta celor care vor lupta pentru premiul mare de 1 000 de euro.

Prețul biletului este de 100 de lei. Rezervarea se face la numărul de telefon 078044030.

# Spectacolul „Unde-i hipopotamul?”

O istorie intrigantă, în care evenimentele se desfășoară în aşa-zisa ţară – Maralicundia. Puiul de leu Leo decide să găsească un prieten adevărat. Cel care află primul această noutate este hipopotamul Boris, pe care Leo îl cheamă să-i ajute să-şi găsească un prieten.

Începând căutările, cei doi întâlnesc mai multe animale, cum ar fi –leneşul Leonid, maimuţa Măriuţa, păunul Pavel, crocodilul Chiril, dar nicidecum nu găsesc hipopotamul – cel care ar putea să-i fie un prieten adevărat, de nădejde micuţului Leo.

Teatrul Guguță cheamă toţi copiii de la trei ani să aibă un prieten, precum şi să fie buni la suflet cu cei din jur. Prețul biletului este de 40 de lei. Rezervarea biletelor se face la numărul de telefon 069185594.

# Mariage Soirée

Pe 14 septembrie, pe terasa restaurantului Pani Pit ești invitat/-ă la un party ca la carte pentru a te distra alături de vedetele tale preferate, care vor defila în ținute de ocazie. Dulciurile rafinate din candy barul marca Pani Pit, vinul select, muzica bună sunt ingredientele evenimentului Mariage Soirée.

Vino la eveniment pentru a-ți lua doza de energie și bună dispoziție, pentru a cunoaște oameni faini și pentru a lua la pachet amintiri cât pentru o viață.

Prețul biletelor este de 250 de lei. Biletele pot fi cumpărate aici. Pentru informații suplimentare sunați la 079600572.

# IarmarEco 2019

Sâmbătă, organizatorii vă dau întâlnire la a șaptea ediție a IarmarEco – iarmarocul oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social, care va avea loc în miez de septembrie la Kentford (Chișinău). Ca în fiecare an, organizatorii EcoVisio vă vor desfăța cu lucruri sănătoase, frumoase, de calitate, cu multe activități educative și captivante pentru cei mici și cei mari.

HUSTLERS: STRIPTEASE PE WALL STREET

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foștii clienți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente