New times, new heroes. Fost James Bond: „A venit timpul ca rolul agentului 007 să fie interpretat de o femeie”

007
Foto: her.ie

Pierce Brosnan, unul dintre actorii care au interpretat celebrul personaj James Bond, a declarat că a venit momentul ca rolul „Agentul 007” să fie atribuit unei femei, relatează luni Press Association.

Actorul a spus că ar fi încântător ca rolul spionului 007 să fie deţinut pentru prima oară de o actriţă. „I-am văzut pe băieţi făcând asta în ultimii 40 de ani. Daţi-vă la o parte, băieţi, şi puneţi o femeie acolo!”, a spus actorul în vârstă de 66 de ani pentru Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Brosnan a precizat, însă, că producătoarea francizei, Barbara Broccoli şi echipa acesteia nu ar agrea această idee: „Nu cred că se va întâmpla cu (echipa lui) Broccoli. Nu cred că se va întâmpla sub conducerea lor”, a spus el.

Filmările pentru următorul film din seria „James Bond” se desfăşoară în Jamaica, Londra şi la Pinewood Studios din Marea Britanie.

În media au fost vehiculate informaţii potrivit cărora actriţa britanică Lashana Lynch ar prelua faimosul nume de cod al lui Bond după ce personajul părăseşte MI6, însă ea nu va fi următoarea Bond.

Viitorul lungmetraj din saga James Bond va fi lansat pe ecrane la 8 aprilie 2020.

Acesta este filmul cu numărul 25 din seria agentului 007.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente