(foto) Peste 300 de stații de așteptare a transportului public din Chișinău vor fi renovate

img

Peste 300 de stații de așteptare a transportului public din capitală vor fi renovate. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Chișinăului după întâlnirea cu reprezentantul ÎCS „Epamedia” SRL, întreprinderea care administrează aceste stații.

Ana Neagu, administrator ÎCS „Epamedia” SRL, a informat că societatea a depășit perioada de insolvabilitate, astfel că și-a reluat angajamentul să întrețină stațiile de așteptare, amenajate acum 12 ani, în schimbul plasării panourilor cu reclamă. Totodată, agentul economic s-a referit la cazurile de vandalizare a obiectivelor recent renovate, solicitând implicarea municipalității în scopul prevenirii acestui fenomen.

img (1)
img (2)

Lucrările de reabilitare a pavilioanelor stațiilor de transport public au început în luna aprilie, a.c., urmând a fi reparate câte 10 obiective lunar. Până în prezent, au fost renovate 42 de stații de pe principalele artere din oraș.

img (3)
img (4)

De menţionat că, începând cu anul 2007, Întreprinderea cu Capital Străin „Epamedia” SRL a investit 2,5 milioane de euro în amenajarea a 302 stații de așteptare a transportului public din capitală, în baza unui parteneriat public-privat cu Primăria municipiului Chișinău. Agentul economic urma să amenajeze și să întrețină obiectivele în schimbul plasării panourilor cu reclamă în stații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente