În ultima zi lucrătoare din această săptămână ai parte de evenimente ce urmează.

#VotART. Atelier de creație în domeniul electoral

În perioada 13-15 septembrie 2019, va avea loc Atelierul de creație în domeniul electoral VotART, un eveniment la care te invităm să participi!

VotART reprezintă o competiție creativă a 30 de tineri și tinere talentați/talentate în desen sau ilustrare grafică, care vor forma echipe a câte două persoane și vor crea postere motivaționale pentru alegeri. Detalii aici.

#Networking la un pahar de vin, ediția XVII

Luna septembrie începe cu un nou eveniment marca Chișinău Afterworks – Networking la un pahar de vin!

Chișinău Afterworks este un eveniment de socializare dedicat antreprenorilor.
Obiectivul este de a da participanților oportunitatea de a socializa și de a construi viitoare parteneriate într-o atmosferă degajată.

Vezi mai multe detalii aici.

#Remote Chișinău

Ești în căutarea unei experiențe teatrale noi? Vrei să fii și performer și spectator, pe străzile Chișinăului? Atunci alătură-te aici.

#Turandot

Operă în trei acte de Giacomo Puccini
Dirijor : VEACESLAV CERNUHO-VOLICI (Belarus)

Libretul: Giuseppe Adami şi Renato Simoni
Premiera mondială : 25 aprilie 1926 la Teatrul La Scaladin Milano.
Premiera la Chişinău: 29 aprilie 1979 la Teatrul Moldovenesc de Stat de Operă şi Balet.
Premiera versiunii curente: 25 decembrie 1984 la Teatrul Academic de Stat de Operă şi Balet al RSS Moldoveneşti.

Detalii aici.

#Thursday Jammin

Detalii aici.

#Furios și iute: Hobbs & Shaw

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza „Furios și iute” prezintă acum primul său capitol separat, „Furios și iute: Hobbs & Shaw”, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw. Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în „Furios și iute 7”, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc. Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc. Regizat de David Leitch (Deadpool 2), după un scenariu scris de scenaristul a cinci dintre capitolele anterioare, Chris Morgan, filmul e produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia.