Ești pasionat de jocuri de societate? Participă la Campionatul Moldovei la Catan și câștigă oportunitatea să mergi în Olanda

il_fullxfull.1190380764_dlc2

Campionatului Republicii Moldova la Catan revine cu o nouă ediție în 2019. Câștigătorul campionatului va putea participa la Campionatul European de Catan care se va desfășura la Utrech, Olanda în perioada 8-10 noiembrie 2019 la „Spellenspektakel” –  cea mai mare expoziție de jocuri din Olanda.

Scopul campionatului este atragerea şi încurajarea tinerilor şi adulţilor din Republica Moldova pasionaţi de jocurile de societate prin premierea şi aprecierea pasiunii lor pentru aceste jocuri educative şi recreative, crearea unei tradiţii şi a unei autorităţi de referinţă într-un domeniu aflat la început în Republica Moldova.

Competiţia oferă posibilitatea tuturor tinerilor şi adulţilor din Republica Moldova, indiferent de apartenenţă etnică, religioasă sau socială, să îşi dezvolte personalitatea şi spiritul competiţional, să cunoască alţi tineri, să interacţioneze cu ei, să concureze în spiritul fair-play-ului şi să beneficieze de aprecierea naţională.

Jocurile de calificare și finala vor avea loc pe 28-29 septembrie, în localul Brainstorm Cafe/Erudit Club, str. Pușkin 52.

Pentru înregistrare, completați formularul de înscriere. Participanții care au jocul Catan sunt rugați să aducă jocul la concurs.

# Contribuție de participare: 70 de lei/persoană.

# Durata estimată a concursului: 11.00 -16.00.

Regulamentul concursului național îl găsiți mai jos.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente