Dulciuri, muzică bună și vinuri selecte. Mariage Soirée te invită la un party ca la carte

5630af9d0c27cc647e5e8163a70ba745

Pe 14 septembrie, pe terasa restaurantului „Pani Pit” se va da o super petrecere alături de vedetele tale preferate, care vor defila în ținute de ocazie. Dulciuri rafinate, vin select, muzică bună toate acestea sunt ingredientele evenimentului Mariage Soirée. Invitații vor putea urmări prezentarea colecțiilor a 13 designeri urmată de un recital de muzică live și o tombolă cu multe premii, printre care un costum de ocazie în valoare de 7 000 de lei.

La eveniment sunt așteptați toți care vor să se încarce cu energie pozitivă, să facă cunoștință cu oameni activi public și să vadă colecții superbe de rochii și costume.

Peste 60 de vedete autohtone, persoane publice, influenceri, bloggeri au acceptat provocarea de a defila pe podiumul de la Mariage Soirée.

Rodica Rusu, blogger și prezentatoare TV, ne-a spus: „Am acceptat cu mare drag să particip la eveniment. E o ocazie frumoasă să promovăm brandurile, dar și să ajutăm viitoarele mirese să-și aleagă ținuta perfectă de nuntă. În plus, am făcut deja o tradiție frumoasă de a participa la evenimentele de modă la care socializăm cu fetele, descoperim ținute noi, designeri talentați și pur și simplu petrecem timpul minunat.”

Dumitru Talmazan, specialist în Social Media: „Îmi pare un eveniment win-win. Pentru producătorii de branduri, care acceptă provocarea, e o metodă bună de a prezenta ținutele direct pentru targetul tău, de a-i crea o experiență cu produsul. Cât despre mine în acest context, va fi o experiență nouă, mă bucur că voi prezenta brandul de costume care îmi pare unul dintre cele mai bune de la noi și, mai mult decât atât, îmbrac costume zilnic, pentru că mai întâi de toate, costumul este o stare și mai apoi o piesă de îmbrăcăminte.”

Biletele pot fi procurate aici.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

ttt

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente