„Vă pot asigura că este conştient”. Un angajat al spitalului unde se află Michael Schumacher despre starea fostului pilot de Formula 1

schumacher-700
Foto: New York Post

Pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, transportat în Franţa, pentru un tratament revoluţionar pe bază de celule, este conștient. Declarația a fost făcută de un angajat al instituției.

„Da, este în zona mea […] Şi vă pot asigura că este conştient”, cotidianul LeParisien reproduce o afirmaţie a unui angajat al spitalului.

Michael Schumacher a fost transportat luni după amiază la un spital din Paris, Georges-Pompidou, pentru un tratament ultra-secret. A fost agitaţie mare la Clinica Georges-Pompidou – fostul mare campion de Formula 1 a fost adus la bordul unei ambulanţe speciale, cu număr de Geneva, iar atunci când vehiculul a ajuns în curtea spitalului, Schumacher a fost pus pe o brancardă acoperită cu o husă care-i masca complet faţa şi corpul, transmite digisport.ro.

De altfel, măsurile de securitate au fost excepţionale – 12 persoane au supravegheat operaţiunea, iar în zonă au fost poliţişti care au alungat imediat curioşii atraşi de desfăşurarea neaşteptată de forţe.

Michael Schumacher este un fost pilot de Formula 1. Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile. În 2006, în urma unui sondaj efectuat de FIA, Michael Schumacher a fost votat de către fanii Formulei 1 drept cel mai popular pilot care a evoluat vreodată în acest sport.

Michael Schumacher mai are un frate, Ralf Schumacher, cei doi fiind unicii frați care au câștigat curse în Formula 1, și au devenit primii frați care au terminat pe primele două poziții în aceași cursă, o performanță pe care au mai repetat-o de patru ori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente