Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 12 septembrie, o zi de joi cu mult soare

pexels-photo-2612971
Foto: Gui Vergouwen

Sfârșiturile de săptămână toamna au un colorit și o semnificație aparte. Fie că mergeți să vă distrați sau alegeți să petreceți timpul alături de familie și cei apropiați, fiecare clipă este savurată mai intens datorită farmecului acestui anotimp. Joi, o mică vinere, e timpul să începeți să vă pregătiți pentru weekend. Prin urmare, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care puteți merge.

# Pub Quiz: 18+ Cel mai indecent joc

Image may contain: one or more people and text

Acesta este un joc intelectual – distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Gipsy Acoustic Guitar!

Image may contain: 1 person, smiling, text

Nea Vasile a devenit om al casei deja, care vă va face o seară extraordinară și o atmosferă de neuitat. Asta vă așteaptă joi la Kira’s, pe 12 septembrie, un recital acustic alert și ritmat acompaniat de Nea Vasile care o să bucure urechile cu niște muzicuță în stil țigănească și lăutărească. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Clubul de engleză pentru studenți

Image may contain: 1 person, text

Dorești să practici engleza? Profesorul Bill Coleman este din Statele Unite și este gata să te ajute! Vino pe 12 septembrie, ora 16.00 la sediul CSC Moldova (str. Armenească 61/13). Mai multe detalii vezi aici.

# Vinul și ciocolata ChocoMe – mariaj de afrodisiac

Image may contain: text

Vino joi 12 septembrie ora 19.00 la o degustare în Premieră asocierea dintre vin și ciocolata, nu-i lucru ușor, dar rezultatele pot fi excepționale. Cu ciocolată și cu vinul, e ca-n viață de cuplu: armonia nu se lăsă ușor descoperită, dar când, în fine, se atinge consensul… e că-n rai. Mai multe detalii vedeți aici.

# Campanie caritabilă „Încalță un om al străzii”

Image may contain: shoes

Oamenii străzii le spunem. Boschetari. Aurolaci. Așa îi numim, fără nicio reținere. Nu-i acceptăm, îi ocolim și de multe ori ne temem de ei. Nu ne întrebăm cum au ajuns să doarmă în stradă, în Gară sau sub cerul liber. Dacă am face asta, s-ar putea să ne speriem de răspuns: o parte dintre ei au fost cândva ca mine, ca dumneavoastră – au avut un rost în viaţă, bani în buzunar şi aşteptări de la ziua de mâine… Au pierdut totul după ce au ajuns victime ale societății, ale părinților sau propriilor acțiuni! Mai multe detalii despre acțiunea caritabilă vezi aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente