Ești interesat de Digital Marketing? Participă la „Programmatic is Simple” și cunoaște mai multe despre tendințele din acest domeniu

IMG_20190911_154426_094

Centrul de Excelență Tekwill va găzdui conferința „Programmatic is Simple”. Evenimentul va fi organizat în data de 27 septembrie cu începere de la ora 9.00.

Tehnologiile moderne și serviciile online au schimbat semnificativ ritmul de viață al mijloacelor de publicitate. Programmatic advertising buying sau „cumpărarea algoritmică a publicității”, datorită mecanismelor de automatizare și optimizare, vă permite să vedeți marketingului pe internet dintr-un alt unghi de vedere.

Programmatic reprezintă un set de metode pentru achiziționarea de publicitate pe internet folosind sisteme automatizate (roboți) și algoritmi pentru a decide asupra unei tranzacții, fără participarea obligatorie a unei persoane (cumpărător), pe baza datelor socio-demografice și comportamentale despre utilizatorii disponibili atât pentru site-uri cât și pentru agenții de publicitate. Această abordare vă permite să îmbunătățiți targeting-ul audienței și să treceți efectiv de la achiziționarea de locuri și afișări la achiziția publicului țintă.

„Programmatic is Simple” va reuni, la un loc, experți de top din Moldova și Ucraina pentru a atinge un obiectiv comun: să învețe agenții de publicitate să gândească în mod programmatic, să ajute la dezvoltarea comunicațiilor digitale ținând cont de posibilitățile publicității programate, să ofere informații complete despre posibilitățile, tendințele actuale și aplicarea în practică a tuturor acestor tehnologii.

Temele conferinței vor acoperi toate aspectele publicității programatice, iar evenimentul va oferi o idee despre cum se dezvoltă acest domeniu în creștere rapidă la nivel local și regional.

Conferința „Programnatic is Simple” va reuni zeci de speakeri internaționali din domeniul marketingului digital, inclusiv Dmitry Breus, Admixer Technologies Development Business Director, Oleg Onegov, COO Admixer UA, Maxim Khomenko, Chief Digital Officer Publicis Group Ucraina și mulți alții. Aceștia vor acoperi subiecte precum marketing de performanță, publicitate mobilă, publicitate video și alte subiecte în trend din domeniul digital.

Admixer Moldova este oficiul regional al Admixer Advertising din Ucraina, unul dintre cei mai mari jucători de publicitate digitală din regiunea CSI. Admixer oferă o gamă completă de produse și servicii de publicitate digitală atât pentru agentul de publicitate/agenție, cât și pentru site-urile/editorii/rețelele publicitare.

Mai multe detalii despre evenimente vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente