Videoclipul rapperilor ruși Timati și Guf, lansat cu ocazia zilei orașului Moscova, a înregistrat un număr record de dislike-uri pe YouTube-ul rusesc. Cântecul „Москва” a adunat peste un milion de dislike-uri.

În piesă rapperul rus Timati spune că: „Moscova este orașul unde nu sunt organizate parade gay”. La fel acesta spune că: „Nu merge la mitinguri” și promite să mănânce un burger pentru Sobianin, cu referire la actualul primar al Moscovei, transmite presa rusă.

Clipul video a fost urmărit de peste trei milioane de persoane dintre care peste șase mii au apreciat videoul, iar mai mult de un milion de utilizatori nu au apreciat piesa. Ulterior video a fost șters de pe pagina oficială a rapperului Timati.

Ulterior video a fost șters de pe pagina oficială a rapperului Timati.

Unii utilizatori îl învinuiesc pe cântăreți că s-au vândut și fac partizanat politic. Ca răspuns la acuzațiile aduse, rapperul Timati a declarat pe pagina sa de Instagram că nu a primit bani pentru această piesă.

Amintim că, la începutul lunii august la Moscova a avut loc un protest pentru a cere alegeri libere, la care a participat inclusiv binecunoscuta activistă politică Liubov Sobol, după ce autorităţile au avertizat că manifestaţia este ilegală.