„Joker” a primit cel mai mare rating din istorie pentru un film inspirat de benzi desenate

YXNoPTE2ZGE5NmY4NzAyY2IxYjk0NzA1ODliMWUyZjFjMmU3.thumb
Foto: Digi24

Filmul „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, a primit cel mai mare rating din toate timpurile pentru un film inspirat de benzi desenate: 9,7 pe IMDb. A întrecut inclusiv „Avengers: Endgame”, care a primit un rating de 8,6.

Phoenix este al șaptelea actor care joacă rolul lui Joker și a fost lăudat în review-uri ca fiind „cea mai nebună versiune” a acestui personaj. Pelicula lui Todd Phillips a avut premiera sâmbătă la Festivalul de Film de la Veneția. Urmează să intre în cinematografe, așa că ratingul s-ar putea schimba, după ce publicul va putea să-i acorde o notă, scrie filmnow.ro.

Comparativ cu IMDb, pe Rotten Tomatoes este o poveste diferită. Ratingul sub 89 de procente îl poziționează sub alte filme Marvel și sub The Dark Knight din 2008 care a obținut 94 de procente.

Filmul cu cel mai mare rating al Marvel Cinematic Universe este în acest moment Black Panther, cu 96 de procente. Criticii din toată lumea au lăudat prestația lui Phoenix, despre care spun că joacă un rol uimitor și că este în cărți pentru Oscar în 2020.

Joker a mai fost jucat printre alții de Heath, Mark Hamill, Jack Nicholson și Jared Leto.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente