Top 5 gadgeturi electronice pe care trebuie să le ai înainte de a începe școala

740×440

Începutul unui nou an școlar nu se compară cu nimic. Este momentul perfect pentru a da o nouă pagină și a stabili noi obiective și noi realizări. Începerea unui nou an școlar poate fi puțin copleșitoare, mai ales, luând în considerare toate lucrurile noi pe care trebuie să le cumperi. Cu această ocazie, echipa IuteCredit dorește să îți ușureze acest proces și vine cu câteva sugestii avantajoase.

Am colaborat cu firmele noastre partenere electronice pentru ați prezenta cele mai populare gadgeturi și dispozitive electronice cu cel mai bun preț posibil, care ar face viața unui școlar sau student mult mai ușoară.

Mai mult, la cumpărarea oricărui gadget de la unul dintre partenerii noștri, ai șansa să câștigi 1 000 de lei cash. Tombola este valabilă până la data de 30 septembrie.

#Încărcător portabil (Power Bank)

Cu atât de multe activități și aplicații utile, care se luptă pentru un loc în smartphone-ul tău, este ușor să rămâi fără baterie chiar în momentul în care îți trebuie cel mai mult. O baterie externă este o soluție bună pentru momentul în care alimentarea unui dispozitiv se termină. Încărcătoarele portabile de ultimă generație, pot încărca tot felul de dispozitive la viteză rapidă, iar pe un telefon inteligent de până la patru ori mai repede.

#Laptop

Unul dintre dispozitivele electronice indispensabile ale studenților în zilele noastre este laptopul. Dacă începi liceul sau deja ești la universitate, atunci un laptop este cel mai potrivit gadget, deoarece este un device puternic și portabil în același timp. Este esențial în realizarea rapoartelor și proiectelor necesare școlii.

Există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegi un laptop pentru un student. Careva dintre ei sunt:

– Prețul;
– Durabilitatea;
Multitasking-ul.

Prețul joacă un rol esențial aici, deoarece studenții caută, de obicei, un laptop care nu este prea scump, dar să fie și durabil și cu cât mai multe funcții în același timp. Poți găsi o gamă largă de astfel de laptopuri la prețuri accesibile, cu specificații diferite și care se potrivesc nevoilor studenților, de la una dintre următoarele firme partenere:

Dacă nu ai banii imediat, atunci nu îți face griji căci avem o soluție și de data aceasta. Poți lua un credit în rate de la una dintre firmele partenere până la 35 000 de lei și poți împărți plata până la 36 de rate. Deci, poți cumpăra produsul imediat, dar să plătești mai târziu. Pentru a obține o aprobare pentru acest împrumut, este nevoie doar de un buletin de identitate, iar cererea este făcută direct la partenerul nostru de vânzări din magazinele Enter, Dawin, Vic.md, Bomba, Orange, upgrade, Doxyterra, Smart.md și altele.

#Hard Disk portabil (Memorie externă)

Probabil, singurul lucru mai rău decât scrierea unui eseu de 3 000 de cuvinte este pierderea acestuia în urma unei defecțiuni spontane tehnologice. Prin urmare, salvarea regulată a activității tale este o idee destul de înțeleaptă. Deși acest lucru se aplică mai mult universității decât liceului, opțiunile de depozitare ar trebui să fie întotdeauna o prioritate.

Să presupunem că ai câteva fișiere cu muzică, fotografii din rețelele de socializare ale prietenilor și, poate, câteva filme. Unde vei păstra toate aceste date? Este posibil ca telefonul să nu le accepte, iar un card de memorie să fie prea puțin. Deci, am selectat câteva sugestii pentru un hard disk portabil de încredere de la magazinele EnterDawin, Vic.md, Bomba, Orange, upgrade, Doxyterra, Smart.md și altele. Și nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai banii imediat, deoarece poți solicita un credit în rate chiar pe loc.

#Smartphone

Indiferent dacă vei merge la liceu sau universitate în curând, este timpul să analizezi cele mai bune smartphone-uri pe care le poți cumpăra. Este important să iei în considerare prețul, precum și lucrurile de care are nevoie un student, cum ar fi bateria, funcțiile speciale și accesibilitatea.

Poți găsi un smartphone adecvat nevoilor tale de pe site-urile sau magazinele electronice ale partenerelor: EnterDawin, Vic.md, Bomba, Orange, upgrade, Doxyterra, Smart.md și altele.

#Difuzor portabil

Din septembrie te muți la cămin sau îți iei un apartament? Cauți un difuzor mai bun pentru dormitorul tău? Îți place să asculți muzică când studiezi? Ție și colegilor de cameră vă place să vă distrați? Dacă da, ar trebui să te gândești să investești într-un difuzor portabil de înaltă calitate. În trecut sunetul de bună calitate putea fi redat doar de un sistem de sunet mare, dar tehnologia actuală s-a dovedit a fi altfel. Unele dintre difuzoarele portabile de pe piață oferă astăzi un sunet de o calitate surprinzător de înaltă pentru dimensiunea lor. Obținerea unui sunet de înaltă calitate fără un sistem de sunet complet este excelent pentru spațiile mici de acasă, iar portabilitatea îți permite să iei difuzorul în excursii sau să-l scoți la terasă.

Deci, în concluzie, în următoarele șase săptămâni, milioane de copii și studenți se vor întoarce la școală și la universitate. Dacă ești stresat cu privire la viitoarea scurgere de bani din contul bancar pentru achiziționarea celor necesare, inspiră adânc, pentru că suntem aici pentru a te ajuta. Asigură toate nevoile pentru un început de succes al unui nou an universitar cu un împrumut rapid în numerar de până la 35 000 de lei,  doar cu un buletin de identitate.

Și încă ceva! Până la 30 septembrie, toți clienții IuteCredit participă la tombola de premii „Împrumută și câștigă” unde la cumpărarea oricărui produs de la partenerii, ai șansă șansa să câștigi 1 000 de lei cash.

Detalii pe iutecredit.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente