Ce poți faci într-o zi de marți? Poți merge la lecții sau la muncă, după care revii acasă, mai stai pe rețelele de socializare, te pui la somn sau mai urmărești o serie din telenovela preferată. Da, da știm că toamna abia a început, iar tu deja te-ai săturat de rutină, așa că îți propunem să te abați de la „ritualul” zilnic și să încerci ceva nou.

Mai jos am pregătit câteva recomandări pentru tine, careți pot colora ziua obișnuită de marți.

#Îți place să interacționezi cu alți oameni și să înveți lucruri noi? Atunci alege Ședința Top Toastmasters

Abundența este pretutindeni, e nevoie să o poți vedea: fie că este vorba despre resurse, emoții sau oportunități. Iar la ședințele Top Toastmasters întotdeauna ai parte de discursuri motivaționale, emoții colorate și dispoziție bună, și toate sunt în abundență.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Îți place să asculți muzică bună (și mai ești și îndrăgostit)? Atunci alege concertul „Două Marii” 

Exclusiv pentru cei care iubesc, ard și iubesc din nou. Repertoriul irepetabilelor Maria Tănase și Maria Drăgan va fi readus în scenă de Cristina Scarlat. Vino să petreci și să te bucuri de o seară de muzică urbană!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Îți plac emoțiile tari, dar nu mai știi când ultima dată ai fost la un spectacol bun? Atunci alege „TOC”

Teatrul Geneza Art vine cu un spectacol incendiar – „TOC”. Scrisă de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii.

Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucându-se de peste 12 ani în peste 20 de țări cu casa închisă.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Ce ar fi dacă internetul ar exclude tot ceea ce nu-i place? Dacă vrei să afli, urmărește „The Cleaners”

Un film despre industria-umbră de „curăţenie digitală”, unde internetul se auto-purifică de ceea ce nu-i place, cu ar fi violenţa, pornografia sau anumite conţinuturi politice. Un rol important îl joacă moderatorii de conținut, care lucrează pentru Facebook, YouTube şi Twitter. Sarcina acestora este de a observa și evalua zilnic conținutul media, cum ar fi textele, videoclipurile și imaginile și, dacă este necesar, ștergerea sau blocarea acestora.
Filmul va fi proiectat la Artcor, iar intrarea este liberă. Mai multe detalii găsiți AICI!

#Îți place emoția suspansului și gălăgia tribunelor? Trăiește-o din nou la meciul Moldova – Turcia

#Nu există ceva care să te mai uimească? Hmmm, poate te ajută un film horror, ce zici?

Despre film pe scurt: „După întâmplările groaznice din 1989, copiii din Clubul Rataților au crescut și au părăsit orășelul natal însă, 27 de ani mai târziu, un apel telefonic cu o veste îngrozitoare îi aduce pe Bill, Beverly, Ben, Richie, Eddie și Stan înapoi în Derry. Prietenii din copilărie trebuie, așadar, să revină în orașul natal, la decenii de la evenimentele din primul film pentru o nouă confruntare cu Pennywise.”

Dacă te-a intrigat filmul, găsești mai multe detalii AICI!

Lasă rutina pentru altă zi, ziua de marți colorează-ți-o în nuanțele tale preferate!