Ești talentat/ă în desen sau ilustrare grafică? Participă la VotArt și creează postere motivaționale pentru alegeri

13301414_1160517097302640_1408627990323915669_o

Ești talentat/talentate în desen sau ilustrare grafică? Participă la Atelierul de creație în domeniul electoral VotART și crează un poster pe temă electorală pentru scrutinului din octombrie 2019.

În cadrul atelierului vor fi selectați 30 de tineri și tinere talentați/talentate în desen sau ilustrare grafică vor putea participa în perioada 13-15 septembrie 2019 la Atelierul de creație în domeniul electoral VotART. Evenimentul este organizat de Comisia Electorală Centrală și PNUD Moldova.

VOTART-static-06

Timp de trei zile, participanții vor crea postere motivaționale. Trei dintre acestea, selectate de un juriu, vor ajunge la secțiile de votare din localitățile Republicii Moldova, în cadrul scrutinului din octombrie 2019. Pe lângă acestea, echipele câștigătoare vor obține premii din partea organizatorilor.

Atelierul VotART este dedicat tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, fie studenți/studente, elev/eleve, sau deja care activează în domeniul artelor plastice, graficii și design-ului. Persoanele interesate să participe sunt invitate să se înregistreze individual sau cu echipa (formată din 2 membri) AICI.

Data limită pentru înregistrare este 9 septembrie, ora 18.00. Echipele selectate vor fi contactate pe email sau prin telefon de către organizatori.

Posterele selectate pentru a fi expuse la secțiile de votare vor fi anunțate pe 15 septembrie, de Ziua Internațională a Democrației.

Atelierul de creație se desfășoară în cadrul proiectului PNUD „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra.

Taguri: #CEC Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente