Ruslan Codreanu va candida la funcția de primar al Chișinăului

69113913_964351243903442_4703304040287567872_o

Fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că va participa la alegerile locale din Chișinău. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a candidatului.

„Prea mult timp am fost indecis să particip sau nu la alegerile locale din Chișinău. Ca să fii primar nu este deloc ușor, ba din contra, stresant pentru că fiecare pas ce se petrece în Chișinău e asumat de primar.

Dar vreau să vă zic, că într-un an de interimat, am fost motivat să dovedesc că se poate de făcut lucruri bune pentru Chișinaul nostru. Da, nu se poate de comparat un an de interimat cu 4 ani de mandat, dar pot să mă mândresc de lucrurile care am reușit să le dau viață, doar că cel mai mult mă indignează faptul că multe din proiectele începute de mine au fost stopate după ce am fost demis.

Într-un an de interimat am reușit de multe ori să fiu amenințat, dar nici amenințările lor nu m-au putut opri să-mi fac lucrul așa cum credeam că este mai bine pentru chișinăuieni, niciodată nu am fost implicat în jocuri politice, din cauza cărora și am fost demis” scrie acesta.

Ruslan Codreanu a mai scris că va candida independent la primăria Capitalei, deși a primit propuneri de a candida din partea unor partide politice. În următoarele 2 săptămâni trebuie să colecteze 10 000 de semnături pentru a fi înscris în cursa electorală.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente