Deputatul PDM, Grigore Repeșciuc, a anunțat că va participa la actualele alegeri generale locale și va candida pentru funcția de primar al orașului Căușeni. Deputatul democrat este convins că va câștiga alegerile și va depune mandatul de deputat.

„Eu, într-adevăr, sunt cel care o să candidez la funcția de primar al orașului Căușeni. Cred și sunt convins că o să câștig mandatul de primar și peste o lună o să renunț la mandatul de deputat. O să renunț la mandatul de deputat pentru că suntem în partidul de opoziție, dar deocamdată nu se vede lucrum meu, lucru pe care am promis să îl fac cetățenilor. Din acest motiv vreau să spun că mă voi manifesta mai mult în orașul Căușeni decât în parlament, din punct de vedere că suntem în opoziție. Dacă ne aflam  noi la guvernare, toată energia mea pozitivă avea să fie dedicată pentru dezvoltarea Moldovei”, a declarat acesta pentru TV Căușeni.

Amintim că, Grigore Repeșciuc, a devenit deputat în actualul Parlament după ce a câștigat alegerile parlamentare, din circumscripția numărul 35, care au avut loc la data de 24 februarie.