Devino membru SpeakUp! Moldova și promovează egalitatea și toleranța la tine în țară

26678584_204621493431426_129802326428208954_o
Foto: facebook.com/SpeakUpMD

Ești o persoană ambițoasă, creativă și gata să schimbe lumea? Alătură-te echipei SpeakUp! Moldova și promovează egalitatea și toleranța în Republica Moldova.

SpeakUp! Moldova este un proiect axat pe combaterea discriminării și eliminarea stigmatizării din societate. Activitățile realizate și cele planificate sunt foarte diverse : de la sondaje stradale la traininguri dedicate tinerilor din mediul rural. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte marca SpeakUp! Moldova a fost „Confessions”, în care invitații Natalia Morari, Ruxy Ghimp și Ilinca Mazureac, ghidați de motto-ul „Let’s show them what crazy can do” au vorbit despre calitățile deosebite ce le-au permis să obțină succes. Un alt eveniment de succes al organizației a fost ”„Self-Defense Training”, la care participanții au avut ocazia să se familiarizeze cu conceptele fundamentale ale autoapărării și să afle cum să-și păstreze calmul în momente de stres.

Pentru a facilita munca în cadrul acestui proiect, fiecare membru al echipei are responsabilitatea sa, iar decizia aceasta este la discreția fiecăruia. Categoriile, din care puteți alege, sunt :

#Realizarea interviurilor, sondajelor, experimentelor sociale;
#Oferirea trainingurilor despre non-discriminare tinerilor din regiuni și din Chișinău;
#Editare și montaj video;
#Coordonarea interviurilor cu persoane de succes;
#PR și Marketing ( promovarea și întreținerea paginii de facebook ).

Pentru a vă înregistra, nu trebuie decât să completați acest formular. Data limită este 22 septembrie. Mai multe detalii despre echipa SpeakUp! Modova aflați, accesând pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente